ΑΡΗΣ

Προς έξοδο και αποχώρηση

Προς έξοδο και αποχώρηση
Στίνσον

Οι Κέρτις Στίνσον και Κόρεϊ Μπέλσερ που δεν έχουν ικανοποιήσει το Αντρέα Ματσόν

Κέρτις Στίνσον και Κόρεϊ Μπέλσερ μπορεί να βρίσκονται με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ωστόσο με τις εμφανίσεις τους στα φιλικά παιχνίδια επί ιταλικού εδάφους τον Ιταλό τεχνικό του Άρη.
Η διαφορά βέβαια μεταξύ των δύο είναι ότι ο μεν πρώτος έχει συμβόλαιο ενώ ο δε δεύτερος από την πρώτη στιγμή είχε γίνει ξεκάθαρο πως βάση της παρουσίας του θα το κερδίσει. Ο Στίνσον όμως βάση της εικόνας του στα φιλικά παιχνίδια δεν δείχνει ότι μπορεί να συμπληρώσει τον Κλαρκ και να αποδώσει τα αναμενόμενα στην θέση του πλέι μέικερ όπως και ο Μπέλσερ σε αυτή του σκοραρίσματος πίσω από τον Ρίτσαρτσον. Δεν είναι τυχαίο ότι για τον λόγο αυτό ο Ματσόν έχει χρησιμοποιήσει ως σμολ φόργουορντ τον Μιχάλη Κακιούζη.

Όπως όλα δείχνουν με την επιστροφή της αποστολής του Άρη την Δευτέρα και πάλι στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στα δύο αυτά θέματα. Από την μια της - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου -λύσης του συμβολαίου με τον Στίνσον και της αποχώρησης του Μπέλσερ με τον Ματσόν και στις δύο περιπτώσεις να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

Ο Ιταλός τεχνικός του Άρη εξάλλου δείχνει να έχει πάρει τις αποφάσεις του και από εκεί και πέρα θα κληθεί άμεσα να καλύψει τις συγκεκριμένες θέσεις όπως και αυτής του Κώστα Παπανικολάου. Αυτής που δείχνει να προκύπτει και επίσημα από την ανακοίνωση της πώλησής του στον Ολυμπιακό που λογικά θα γίνει πράξη στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας.

Η περίπτωση του Δημήτρη Τσαλδάρη δείχνει να παραμένει πάντα στο προσκήνιο με εκείνον που καλείται να αποφασίσει είναι ο Ματσόν. Κι αν με ενδεχόμενη παραμονή του θα κλείσει η θέση του σμολ φόργουορντ από εκεί και πέρα στον Άρη θεωρείται πολύ πιθανό πως θα κινηθούν για ένα πλέι μέικερ και για έναν σέντερ και στην συνέχεια να ακολουθήσει ένας πραγματικός αγώνας δρόμου μονταρίσματος εν όψει των δύο ραντεβού με το Μαρούσι για τα προκριματικά της Ευρωλίγκα (29/09 και 05/10).






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ