ΚΑΒΑΛΑ

Προς έξοδο Σιλντς και Τσέρανιτς

Προς έξοδο Σιλντς και Τσέρανιτς
Πιλαφίδης

Επιτακτική ανάγκη θεωρεί ο Κώστας Πιλαφίδης την ανάγκη απόκτισης ενός σέντερ στη θέση του Τσέρανιτς

Ο Κώστας Πιλαφίδης μετά και την εικόνα που παρουσίασε το σύνολό του στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο κλειστό της Νεάπολης της Λάρισας κόντρα στην Ολύμπια είδε ότι η απόκτηση ενός σέντερ αποτελεί επιτακτική ανάγκη με σκοπό να επιτευχθεί η παραμονή.
Για τον λόγο αυτό το βάρος του τεχνικού της Καβάλας έχει πέσει στην αμερικάνικη αγορά κάτι που σημαίνει πως από την στιγμή που θα βρει αυτόν που θέλει ο επικρατέστερος από τους υπάρχοντες τρεις να αποτελέσει παρελθόν είναι ο Σιλντς για τον λόγο ότι φαίνεται να υπάρχει πληθώρα λύσεων στην θέση του σούτινγκ γκαρντ.

Συνάμα όμως προς την έξοδο φαίνεται να βρίσκεται και ο Ντράγκαν Τσέρανιτς που είναι αλήθεια ότι δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στην θέση του σέντερ. Από την στιγμή που υλοποιηθεί το συγκεκριμένο σενάριο τότε ο Γκιέντριους Γκούστας θα κληθεί να δώσει λύσεις και ως πλέι μέικερ και ως σούτινγκ γκαρντ.

Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι; Οι παίκτες της Καβάλας είναι προγραμματισμένο να επιστρέψουν και πάλι από αύριο στο κλειστό της Καλαμίτσας με αυτούς που απομένει να φανεί αν θα είναι συνεπείς στην επιστροφή τους να είναι κοινοτικοί και Αμερικανοί στα πλαίσια της προετοιμασίας για τον εντός έδρας τελικό της Τρίτης (29/12, 17:00) με τον Ηλυσιακό.




TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ