EUROLEAGUE

Προς γενική ανοικοδόμηση η Μακάμπι

Προς γενική ανοικοδόμηση η Μακάμπι

Ο Ταϊρίς Ράις επρόκειτο για να γίνει η... κολόνα της νέας Μακάμπι. Ή τουλάχιστον αυτό ήθελαν οι Ισραηλινοί. Η πραγματικότητα όμως, θα είναι τελείως διαφορετική. Δείτε τι του προσφέρουν οι Χίμκι και Ρεάλ. Προς Φενέρμπαχτσε ο Χίκμαν, η Γαλατασαράι θέλει τον "Σόφο".

Η Μακάμπι είχε το πρόγραμμα της. Και είχε αποφασίσει να καλέσει τον Ταϊρίς Ράις για συζητήσεις, σήμερα (Δευτέρα 30/6), ώστε να τον ενημερώσει πως γύρω του θα στηθεί το νέο project της "ομάδας του λαού".

Αυτό που δεν είχαν προβλέψει, ήταν πως ο εκπρόσωπος του MVP στο φετινό Final Four της Euroleague θα τον είχε κυκλοφορήσει στην αγορά της Ευρώπης και θα είχε βρει ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Η μία είναι από τη Ρεάλ και η άλλη από τη Χίμκι. Οι Ισπανοί έφτασαν στο 1.6 εκάτ. δολ. (καθαρά) για κάθε χρόνο τριετούς συμφωνίας, ενώ οι Ρώσοι προσφέρουν 2 εκάτ. δολ. το χρόνο, έως το 2016. Η Μακάμπι έδινε αυτό το ποσό (ένα εκατομμύριο) για διετές. Αυτό αποκάλυψε το one.co.il, προσθέτοντας ότι ο Ράις πήρε φέτος 425.000 δολ., με το +1 της επόμενης περιόδου να αφορά και 600.000 δολ.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι εκτός ομάδας είναι και ο Ρίκι Χίκμαν, ο οποίος είχε προταθεί και στους "αιωνίους" και έχει χαράξει πορεία προς τη Φενέρμπαχτσε. Φέτος έλαβε το ποσό των 500.000 δολ., με την προσφορά των Τούρκων να είναι κάπως μεγαλύτερη και να αφορά δύο χρόνια.

Οι απώλειες της πρωταθλήτριας Ευρώπης δεν αποκλείεται να γίνουν τρεις, με τη Γαλατασαράι να έχει ενημερώσει ήδη τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του (και φέτος, γιατί έχει αποπειραθεί τρεις φορές να τον υπογράψει, τα τελευταία χρόνια) και διατίθεται να πληρώσει buy out στη Μακάμπι.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ