ΠΑΟΚ

Προς Μαγιόρκα ο Μανωλόπουλος

ÐÁÏÊ-ÌÐÏÕÍÔÏÕÍÏÓÔ // PAOK KK BUDUCNOST / ULEB CUP
μανωλοπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Μαγιόρκα όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σωτήρης Μανωλόπουλος

Ο Μανωλόπουλος πρόκειται να εκμεταλλευτεί το χαμηλό "μπάι άουτ" που έχει στο συμβόλαιό του και θα παίξει για τα τρία επόμενα χρόνια στην ομάδας της Ισπανίας, την Μαγιόρκα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του 20χρονο διεθνή φόργουορντ με τον ΠΑΟΚ έληγε το επόμενο καλοκαίρι αλλά με δεδομένο τον μικρό χρόνο συμμετοχής που είχε και την αναζήτηση περισσότερων εμπειριών προτίμησε την πρόταση της ισπανικής ομάδας.

Μεταξύ Μανωλόπουλου και Μαγιόρκα υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία με αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή είναι να πέσουν οι υπογραφές κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Όσον αφορά το νέο διοικητικό σχήμα που είναι να πάρει τις τύχες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τον νυν πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της, Τάκη Πανελούδη; Οι επαφές συνεχίζονται και όλα δείχνουν πως αναμένεται τελικώς να υπάρξουν εξελίξεις αν ότι αύριο τότε από Δευτέρα. Εξάλλου η προθεσμία που έδωσε ο κ. Πανελούδης λήγει την Τρίτη.

Τέλος σχετικά με τον Ταμπ Μπάλντγουιν η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου και ίσως το επόμενο 48ωρο κατά τα φαινόμενα αναμένεται να είναι το πλέον καθοριστικό για την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ