ΑΡΗΣ

Προς παραμονή ο Μούρτος

Προς παραμονή ο Μούρτος

Ο Σπύρος Μούρτος μετά την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη από τις ΗΠΑ όπου βρέθηκε για διακοπές καλείται να δώσει την απάντηση στην πρόταση που έχει στα χέρια του για νέο συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνια.

Μετά την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη από τις ΗΠΑ όπου βρέθηκε για διακοπές ο Σπύρος Μούρτος καλείται να δώσει την απάντηση στην πρόταση που έχει στα χέρια του για νέο συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνια.

Ο 24χρονος γκαρντ μπορεί να μην έχει δώσει ακόμη την απάντησή του ωστόσο αυτό αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες με αυτή να είναι θετική. Αυτή η αίσθηση υπάρχει στο Αλεξάνδρειο και απομένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί παρά το ενδιαφέρον που έχει και από άλλες ομάδες.

Προτεραιότητα του Μούρτου είναι να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη, εκτιμώντας με τον τρόπο αυτό τις ευκαιρίες που πήρε ειδικότερα την φετινή χρονιά. Στην τρίτη του στις τάξεις της ομάδας και στην τελευταία του πενταετούς διάρκειας συμβολαίου του.

Η απάντηση του Μούρτου στην πρόταση του Άρη είναι πολύ πιθανό να εξαρτηθεί από την εξέλιξη που θα έχει το θέμα προπονητή ή ακόμη και το τι θα συμβεί με το απαγορευτικό μεταγραφών της FIBA που συνεχίζει να αντιμετωπίζει η ΚΑΕ Άρης.

Εν τω μεταξύ δύσκολα να παραμείνει στο ρόστερ του Άρη ο Τζέρεμι Χαντ παρά το γεγονός ότι ο Αμερικανός φόργουορντ το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας. Το πιθανότερο όμως είναι πριν αποχωρήσει από την Θεσσαλονίκη να κληθεί για να το λύσει.

Κατά τα άλλα στο αγωνιστικό κομμάτι μετά την οριστική αποχώρηση του Μίλαν Μίνιτς οι προπονήσεις συνεχίζονται υπό τις οδηγίες του Σάββα Καμπερίδη. Τέλος ερωτηματικό αποτελεί το πότε θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Άρης με διπλό στόχο. Να εγκριθούνε τα ονόματα του νέου διοικητικού σχήματος και να βρεθούνε λύσεις για το ποιος και πως θα πληρώνει τις υποχρεώσεις της ΚΑΕ στο άρθρο 99 και πώς θα αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών από την FIBA.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ