ΠΑΟΚ

Προς συμφωνία με Μπάλντγουιν

Προς συμφωνία με τον Ταμπ Μπάλντγουιν οδεύει ο ΠΑΟΚ, που θέλει... πακέτο τον Μαρκ Ντίκελ

Ο Μπάλντγουιν όλες αυτές τις τελευταίες μέρες έχει αποκτήσει το προβάδισμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ και να αποτελέσει τον διάδοχο του Βαγγέλη Αλεξανδρή μετά και το υπέρ του κλίμα που επικράτησε στο τελευταίο δ.σ. της ΚΑΕ το βράδυ της Δευτέρας.
Ο 49χρονος Αμερικανός τεχνικός από την στιγμή που αποφάσισε να έρθει στην Θεσσαλονίκη είχε ως σκοπό όχι απλώς να διαπιστώσει από κοντά πως έχει το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ μετά το ενδιαφέρον που ενημερώθηκε ότι υπήρχε στο πρόσωπό του αλλά και να συμφωνήσει. Να βάλει δηλαδή ένα γρήγορο τέλος στο φλερτ που έχει δημιουργηθεί και να μην μετατραπεί αυτό σε σίριαλ.

Στη συνάντηση του Μπάλντγουιν με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκη Πανελούδη, αναμένεται να του γίνει ενημέρωση όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, το δυναμικό του αλλά και τις προοπτικές που υπάρχουν για τη νέα χρονιά.

Με βάση πάντως το κλίμα που έχει διαμορφωθεί από το βράδυ της Δευτέρας μετά το τέλος του δ.σ. της ΚΑΕ όλα δείχνουν ότι θα είναι καθαρά θέμα χρόνου να υπάρξει συμφωνία για συνεργασία ενός χρόνου. Για την προσεχή δηλαδή αγωνιστική περίοδο.

Εγγυάται για Ντίκελ

Κι ενώ ο Μπάλντγουιν θα βρίσκεται από το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη θα πρέπει να σημειωθεί ότι ένας από τους παίκτες που δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τον Αμερικανό τεχνικό στον ΠΑΟΚ είναι ο Μαρκ Ντίκελ.Ο 31χρονος διεθνής Νεοζηλανδός πλέι μέικερ που πέρσι είχε αγωνιστεί στην πολωνική Άνβιλ Βλότσλαβεκ είχε συνεργαστεί με τον 49χρονο Αμερικανό τεχνικό στην Εθνική Νέας Ζηλανδίας με τους δύο ήδη να έχουν έρθει σε επικοινωνία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μπάλντγουιν εγγυάται για τον Ντίκελ και αναμένεται στη σημερινή συνάντηση που θα έχει με τον Τάκη Πανελούδη να αναφερθεί στην περίπτωσή του.

Προσφυγή ο Καλαμπόκης

Ο Γιάννης Καλαμπόκης θέλοντας να εξασφαλίσει τα χρήματα που έχει να λαμβάνει από τον ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε προσανατολίζεται να προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής. Η κίνηση αυτή από τον έμπειρο γκαρντ αναμένεται να λάβει χώρα μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.














TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ