ΠΑΟΚ

Προσφυγές εν όψει

Προσφυγές εν όψει
Πάρκερ

Σημεία διάλυσης παρουσιάζει η ομάδα. Τέσσερις παίκτες ετοιμάζονται να καταθέσουν προσφυγή

Κουγιανίνοβιτς, Στσεπάνοβιτς, Πάσαλιτς και Όστοϊτς ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε κατάθεση προσφυγών, ο Καλαμπόκης επέστρεψε από σήμερα στην Αθήνα για να ετοιμάσει τον γάμο του (7/7) ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να πράξει και ο Αγαδάκος. Όσο για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή; Θα περιμένει από Δευτέρα κάθε μέρα στις 18:00 τους νεαρούς, τον Χαριτόπουλο, τον Κούβελα και παίκτες από το εφηβικό για προπονήσεις.
Όσο για το ρόστερ του ΠΑΟΚ εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου; Όλα δείχνουν πως θα χρειαστεί να χτιστεί από την αρχή. Πάρκερ, Ουάτσον, Στσεπάνοβιτς, Κουγιαντίνοβιτς και Όστοϊτς θα αποτελέσουν σίγουρα παρελθόν με μοναδική εξαίρεση ίσως, μόνο τον Πάσαλιτς, που πάντως εδώ και καιρό βρίσκεται στο στόχαστρο της Τσιμπόνα.

Όσο για τους υπόλοιπους; Μόνο ο Χαριτόπουλος έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, ιδιαίτερη είναι η περίπτωση του Κούβελα ενώ όπως φαίνεται αποχαιρετούν οι Καλαμπόκης και Αγαδάκος. Εκτός λοιπόν του σίγουρου Χαριτόπουλου αλλά και του Κούβελα παίκτες του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρούνται οι Βεργίνης, Μανωλόπουλος, Βασιλείου, Γιαννόπουλος, Γαλαζούλας και Χρυσόπουλος.

Όσο για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή; Τις επόμενες μέρες ο "τίγρης" θα έχει συζήτηση με τον Τάκη Πανελούδη για το μέλλον της συνεργασίας τους στον ΠΑΟΚ με τον Έλληνα τεχνικό το μόνο που θέλει να γνωρίζει να είναι ξεκάθαρα ποιο θα είναι το μπάτζετ και ότι σίγουρα δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις ειδικά μετά τον Ιανουάριο.

Κι αν κάπως έτσι έχει η κατάσταση στο αγωνιστικό στο διοικητικό συνεχίζει να παραμένει το ερώτημα αν θα αλλάξει κάτι. Αν δηλαδή θα υπάρξει διαδοχή της υπάρχουσας κατάστασης. Αν δηλαδή ορισμένοι νέοι, τεχνοκράτες ΠΑΟΚτσήδες κινηθούν και προχωρήσουν σε ολοκληρωμένη πρόταση προς τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Τάκη Πανελούδη κι ο ίδιος με την σειρά του την αποδεχτεί.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ