STOIXIMAN GBL

Προσγειωμένη ομάδα

Προσγειωμένη ομάδα
INTIME SPORTS

Με την ολοκλήρωση του α' γύρου, στη Basket League ΟΠΑΠ ο ΚΑΟΔ έχει επτά νίκες και ο Νέναντ Μάρκοβιτς δεν θα μπορούσε να το απολαμβάνει.

Το 83-70 επί των Τρικάλων ήταν το ιδανικότερο τελείωμα του πρώτου γύρου στη φετινή Basket League ΟΠΑΠ, για τον ΚΑΟΔ, με τον Νέναντ Μάρκοβιτς να κάνει ένα μίνι απολογισμό.

"Είναι πολύ σημαντικό ότι κλείσαμε με νίκη τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, την πέμπτη μέσα στην έδρα μας και έβδομη συνολικά. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή η νίκη ήρθε μετά το αποτέλεσμα που είχαμε κόντρα στον Ολυμπιακό, γιατί η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να μένει… προσγειωμένη και να παίρνει τις νίκες που χρειάζεται. Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από τη συγκομιδή στον α’ γύρο", είπε χαρακτηριστικά.

Εκτός αυτών το αποτέλεσμα του Σαββάτου " είναι μεγάλης σημασίας η νίκη, γιατί τα Τρίκαλα είναι πολύ καλή ομάδα, που παλεύει όλους τους αγώνες της εκτός έδρας και χάνει είτε στον πόντο, είτε από ατυχία. Αυτό μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την αξία της νίκης μας. Οι δεκατρείς πόντοι της τελικής διαφοράς δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα του αγώνα".

Ο Κώστας Φλεβαράκης εξήγησε ότι "δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας και να καλύψουμε την απουσία του Ματαλών, που είναι σημαντικός για μας. Για 36-37 λεπτά είχαμε τύχη, ήμασταν μέσα στον αγώνα, στο τέλος όμως ο ΚΑΟΔ πήγε σε μεγάλες επιθέσεις, σκόραρε στο τέλος και εκεί κρίθηκε το το παιχνίδι".

Εν κατακλείδι " δυστυχώς παλέψαμε σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε μια νίκη. Μας πληγώνει αυτό, ελπίζουμε στον δεύτερο γύρο να τα καταφέρουμε καλύτερα", ενώ για την ατμόσφαιρα στη Δράμα είπε ότι " ήταν πολύ καλή. Μακάρι να παίζουν όσο το δυνατόν περισσότερες επαρχιακές ομάδες στην Α1"

TAGS STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ