ΑΡΗΣ

Προσωρινή εντολή διοίκησης

Προσωρινή εντολή διοίκησης

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης μετά την εκδίκαση της προσφυγής του ΑΣ Άρης για την δημιουργία νέου διοικητικού συμβουλίου στην ΚΑΕ Άρης έδωσε προσωρινή εντολή διοίκησης.

Προσωρινή εντολή διοίκησης για την δημιουργία νέου διοικητικού συμβουλίου στην ΚΑΕ Άρης έδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης μετά την εκδίκαση της προσφυγής του ΑΣ Άρης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ως δικάσιμως για το τυπικό μέρος ορίστηκε η 21η Σεπτεμβρίου αλλά παρόλα αυτά με την προσωρινή εντολή το νέο πενταμελές διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης μπορεί να πιάσει από σήμερα κιόλας δουλειά.

Υπενθυμίζεται πως το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης θα αποτελείται από τους Λευτέρη Αρβανίτη, Θόδωρο Κουρόγλου, Θόδωρο Εμμανουηλίδη, Λάζαρο Πετρομελίδη και Χρήστο Γαλιλαία.

Μάλιστα για να μην υπάρξει απώλεια χρόνου το νέο πενταμελές διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης αναμένεται ακόμη και σήμερα να συγκροτηθεί σε σώμα με τον Λευτέρη Αρβανίτη να αποτελεί τον επικεφαλή του και ουσιαστικά τον νέο πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης.

Όσο για τις τρεις προτεραιότητες του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης αυτές είναι: 1. Το «κούρεμα» των οφειλών προς πρώην παίκτες που έχουνε κινηθεί νομικά, 2. Η συνάντηση με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή για την νέα αγωνιστική περίοδο και τις απολαβές του και 3. Η καλύτερη δυνατή προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ