ΜΑΡΟΥΣΙ

"Προσβλητικές" δηλώσεις Ζούρου

Προσβολές από τον Ζούρο μετά τη νίκη του Αμαρουσίου (71-69). Βωβός: "Θα πάμε στον δήμο"

Οι τόνοι ανέβηκαν μετά το τέλος του ματς, στο οποίο το Μαρούσι επικράτησε με 71-69 , με τον τεχνικό των γηπεδούχων να αναλώνεται σε θέματα που δεν αφορούσαν το παιχνίδι, σε σαρκαστικές δηλώσεις και συναδελφικές προσβολές!

Πριν από όλα αυτά ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε πάρει πρώτος το λόγο λέγοντας: "Ήταν ένα τυπικό αθηναϊκό ντέρμπι. Είχαμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε. Το μέλημα μας ήταν να πείσουμε τους παίκτες μας ότι το σημερινό ματς ήταν το ίδιο σημαντικό με αυτό της Πέμπτης.

Έχουμε χαρακτήρα και καταφέραμε να το δείξουμε σε ακόμη ένα παιχνίδι. Για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Νιώθουμε ότι η Ευρωλίγκα είναι για μας ευλογία. Μας βοηθάει πολύ σε αγώνες σαν κι αυτόν"

.

Ο Ηλίας Ζούρος δεν θέλησε να μιλήσει για το παιχνίδι, αλλά για τα σφυρίγματα των διαιτητών, ενώ προσέβαλε την ομάδα του Αμαρουσίου υπονοώντας ότι χρειάστηκε τη βοήθεια των ρέφερι για να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, το Περιστέρι και τον Κολοσσό.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Πανελληνίου δήλωσε: "Δεν έχω να πω τίποτα... Κάποιοι δεν σέβονται τη δουλειά μας. Είναι ντροπή αυτοί που σφυρίζουν να μην προστατεύουν το μπάσκετ. Να μας πουν αν πρέπει να γίνουμε κακά παιδιά. Δεν έχω διάθεση να μιλήσω για μπάσκετ.

Λυπάμαι για όσα είδα. Λυπάμαι για πολλές φάσεις του αγώνα. Ίσως θα πρέπει να αλλάξουμε τακτική και να ασχοληθούμε με πράγματα εκτός μπάσκετ. Μερικές φορές κερδίζει όποιο διαμαρτύρεται περισσότερο, μπαίνει μες στο γήπεδο και παίζει ξύλο η ομάδα του".



Οι προβολές του, που είχαν γίνει συγκεκριμένες για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, συνεχίστηκαν: "Είδαμε το ίδιο στη Ρόδο και στο Περιστέρι".



Μετά τα όσα άκουσε ο έκπληκτος Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε το λόγο λέγοντας: "Είναι άδικο και προσβλητικό αυτό που είπε ο κόουτς. Κι αν θέλει ο κύριος Ζούρος μπορούμε να δούμε το βίντεο του αγώνα".



Τα όσα εξωφρενικά ακούστηκαν από τον προπονητής της ομάδας, επαναλήφθηκαν από τη διοίκηση του Πανελληνίου, που εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει:

"Αν υπάρχει απόφαση βάσει της οποίας το Μαρούσι απαγορεύεται να χάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα καλό θα ήταν να γνωστοποιηθεί στους ιδιοκτήτες ή τους προέδρους των ομαδων της Α1. Προκειμένου και εκείνοι να επιλέξουν το μέλλον τους στον χώρο. Το παραμυθάκι των μικρών ηρώων πρέπει κάποτε να τελειώσει.

Σήμερα παρακολουθήσαμε ένα ακόμη επεισόδιο της σειράς η οποία ξεκίνησε την δεύτερη αγωνιστική στον αγώνα Μαρούσι – ΠΑΟΚ και συνεχίστηκε στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του Αμαρουσίου σε Περιστέρι και Ρόδο. Τότε που βούιξε όλη η Ελλάδα, αλλά ουδείς ασχολήθηκε".





Βωβός: "Θα πάμε στο δήμο"


Στο γήπεδο της Κυψέλης βρέθηκε κι ο Άρης Βωβός που περιχαρής δήλωσε μετά: "Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Αυτή είναι μια σημαντική νίκη για το πρωτάθλημα. Αν νικήσουμε και τον Άρη την επόμενη βδομάδα θα αποκτήσουμε πλεονέκτημα για την κατάληψη της 3ης θέσης.

Στην Ευρωλίγκσα έχουμε κάνει υπέρβαση! Πετύχαμε ήδη πάρα πολλά. Αυτή η ομάδα κάνει διαρκώς υπερβάσεις και δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει. Τώρα στο Top-16 όσες νίκες και να κάνουμε θα είναι πολύ σημαντικές. Θα είναι μεγάλη υπόθεση".




Ο πρόεδρος του Αμαρουσίου μίλησε και για το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο λέγοντας: "Σήμερα είχαμε μεγαλύτερη κούραση λόγω του αγώνα της Πέμπτης. Παίξαμε απέναντι σε μια καταπληκτική ομάδα, όπως ο Πανελλήνιος. Οι δύο αυτές ομάδες θα παλέψουν για την 3η και την 4η θέση. Εμείς έχουμε ένα πλεονέκτημα με αυτή τη νίκη.



Αναφερόμενος στα οικονομικά: "Είμαι αισιόδοξος... Θα δώσω το παρών στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο μαζί με μια αντιπροσωπεία παικτών και φιλάθλων. Θα κάνουμε παρέμβαση ζητώντας το δήμο να βοηθήσει ακόμη περισσότερο από ότι έχει κάνει.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο δήμος είναι η μοναδική λύση. Με τα παιχνίδια που θα δώσουμε στην Ευρωλίγκα θα προσελκύσουμε χορηγούς και ελπίζουμε ότι θα βρούμε τα χρήματα. Ο στόχος μας είναι να φανούμε συνεπείς στο τέλος της χρονιάς και να μην χρωστάμε σε κανέναν, γιατί κι οι παίκτες είναι επαγγελματίες".





Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της δημιουργίας νέου γηπέδου στο κλειστό του Αγίου Θωμά. "Υπάρχει ένα πλάνο, αλλά με τη γραφειοκρατία που επικρατεί δεν είναι κάτι εύκολο..." αρκέστηκε να πει.











TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ