ΑΡΗΣ

Πρώτα ονόματα για αντί-Πιρς

Πρώτα ονόματα για αντί-Πιρς

Το κάταγμα που υπέστη ο Πιέρ Πιρς στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού στο χθεσινό παιχνίδι με το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο και ότι θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση έφεραν αμέσως τον τεχνικό του Άρη, Σαρόν Ντρούκερ, στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Κι αυτό γιατί ο Αμερικανός γκαρντ θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 6-8 εβδομάδες με αποτέλεσμα με το που έγινε γνωστό να υπήρξε η πρώτη σύσκεψη μεταξύ του Ισραηλινού τεχνικού και του προέδρου της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη.

Όπως ήταν επόμενο τα πρώτα ονόματα δεν άργησαν να πέσουν στο τραπέζι χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει ξεχωρίσει κάποιο κι ενώ η διοίκηση της ΚΑΕ θα πρέπει να βρει την σχετική φόρμουλα και με τον Πιρς.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που ο Ντρούκερ έχει προγραμματίσει για σήμερα την μόνη εν Ελλάδι προπόνηση της ομάδας του εν όψει του παιχνιδιού της Τρίτης (23/11) για την 2 αγωνιστική των ομίλων του Eurocup με την πρωταθλήτρια Ισραήλ Χάποελ Γκιλμπόα Γκαλίλ στην έδρα της.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως η αποστολής του Άρη είναι να αναχωρήσει το βράδυ για την Αθήνα και μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα για το Τελ Αβίβ από όπου οδικώς θα μεταβεί στην πόλη έδρα της αντιπάλου του.

"Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι δεν θα ήταν εύκολες οι συνθήκες αλλά μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτές. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ως άλλοθι την κούραση ποτέ. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά", τόνισε μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο ο έμπειρος γκαρντ του Άρη, Κώστας Χαραλαμπίδης.

Κι όσο για την ήττα και τον τρόπο που ήρθε παραδέχθηκε: " Ο προβληματισμός είναι έντονος και έτσι πρέπει να γίνεται μετά από τέτοιες εμφανίσεις. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η ήττα θα μας γίνει μάθημα. Θα πρέπει να προσέξουμε και τα αγωνιστικά μας προβλήματα. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε μέχρι το τέλος και νομίζω ότι έχουμε τις ικανότητες ώστε να τα καταφέρουμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ