ΑΡΗΣ

Προθεσμία από το ΑΣΕΑΔ

Προθεσμία από το ΑΣΕΑΔ
Αλεξάνδρειο-οπαδοί

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει και τον Πανελλήνιο με τον κόσμο στο πλευρό του και το.... Αλεξάνδρειο

Συγκεκριμένα στις 17:00 συζητήθηκε στο ΑΣΕΑΔ, η προσφυγή που είχε καταθέσει η ΚΑΕ Άρης σε βάρος της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, για ποινή διεξαγωγής μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, έπειτα από τα όσα αναγράφτηκαν μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Για λογαριασμό της ΚΑΕ Άρης παρέστη στο ΑΣΕΑΔ η πληρεξούσια δικηγόρος της στην Αθήνα, Νικολέτα Βρυώνη, στην οποία το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών έδωσε προθεσμία να προσκομίσει το υπόμνημα, καταθέσεις μαρτύρων και κάθε άλλο έγγραφο μέχρι την προσεχή Πέμπτη.

Συνεπώς, η προσεχής εντός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τον Πανελλήνιο την προσεχή Τετάρτη, θα διεξαχθεί με την παρουσία φιλάθλων της ομάδας όπως και οι υπόλοιποι αγώνες στο Αλεξάνδρειο, μέχρι την έκδοση της απόφασης του ΑΣΕΑΔ, επί της ασκηθείσας προσφυγής.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν στην κατοχή τους τα παλιά εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (αυτά που αναγράφουν ως ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα την 1η Απριλίου) και δεν μπόρεσαν την Τρίτη να παρευρεθούν στο Αλεξάνδρειο η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης θα τους παραχωρήσει δωρεάν εισιτήρια για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Πανελλήνιο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος με μία προπόνηση το απόγευμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο κλειστό της Νεάπολης στην Λάρισα. Απών στη συνάντηση με τους «βυσσινί» πέρα από τον τραυματία Κέβιν Φλέτσερ και ο Σάββας Ηλιάδης που ταλαιπωρείται από μια γαστρεντερίτιδα.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ