ΑΡΗΣ

Πρώτη επαφή με Ασημακόπουλο

Πρώτη επαφή με Ασημακόπουλο

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος θα βρεθεί αύριο στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης και θα έχει μια πρώτη κουβέντα με τον πρόεδρό της Λευτέρη Αρβανίτη για την παραμονή του.

Στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης θα βρεθεί αύριο ο Αντώνης Ασημακόπουλος για να έχει μια πρώτη κουβέντα με τον πρόεδρό της Λευτέρη Αρβανίτη για την παραμονή του.

Ο αρχηγός του Άρη ενημερώθηκε σήμερα σχετικά με την πρόθεση της διοίκησης για την παραμονή του κι ενώ τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονο το ενδιαφέρον του Κολοσσού Ρόδου.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου εξ αρχής είχε υπολογίσει στα πλάνα του για την νέα αγωνιστική περίοδο τον Ασημακόπουλο και πλέον είναι στο χέρι του προέδρου της ΚΑΕ να τον πείσει να παραμείνει.

Ο Χαλκιδιώτης τεχνικός του Αρη ποντάρει στην εμπειρία του Ασημακόπουλου χωρίς να υπολογίζει σε καμία περίπτωση την ηλικία του που έχει φθάσει στα 37 του καθώς στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε δεν φάνηκε στο παραμικρό.

Αντίθετα ήταν η καλύτερη της καριέρας του με τον Ασημακόπουλο ωστόσο με την στάση του στο ενδιαφέρον του Κολοσσού Ρόδου να έδειξε ξεκάθαρα πως ανέμενε την κρούση όπως δεν είχε κρύψει από την πρώτη στιγμή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ