ΑΡΗΣ

"Πρώτη" για Κινγκ

"Πρώτη" για Κινγκ

Την πρώτη του προπόνηση στο παρκέ του Αλεξανδρείου με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (25/04) ο Άντονι Κινγκ.

Ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ που έφθασε χθες το μεσημέρι, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, στην Θεσσαλονίκη πριν καλά καλά προλάβει να επιστρέψει σπίτι του τέθηκε στην διάθεση του Λευτέρη Σούμποτιτς.

Πλέον ο Ελληνοσλοβένος τεχνικός με τους συνεργάτες του καλούνται να προσαρμόσουν το συντομότερο δυνατό τον MVP του φετινού κυπριακού πρωταθλήματος με την φανέλα της ΕΘΑ εν όψει του ντεμπούτο του.

Αυτό που είναι να κάνει ο Κινγκ ως αντικαταστάτης του Τζον Τόμας το απόγευμα του Σαββάτου (30/04) στο Αλεξάνδρειο με αντίπαλο το Μαρούσι για τον Α΄ γύρο των πλέι οφ.

Ωστόσο απομένει να φανεί αν κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Στέφαν Μιλόσεβιτς. Τον Σέρβο σέντερ που βρίσκεται από την Μεγάλη Παρασκευή στην διάθεση του Σούμποτιτς μιάμιση ώρα μετά την άφιξη του πρώην παίκτη της ΑΕ Λεμεσού στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Ο Μιλόσεβιτς έκανε το απόγευμα την δεύτερή του προπόνηση στο παρκέ του Αλεξανδρείου με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη και λογικά αύριο θα παρθεί η απόφαση της απόκτησής του.

Εξάλλου στον Άρη όπως και για όλες τις ομάδες που συμμετέχουνε στα πλέι οφ και έχουνε το σχετικό δικαίωμα είτε προσθήκης όπως ισχύει με τον Μιλόσεβιτς για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είτε αντικατάστασης όπως συνέβη με τον Κινγκ αντί του Τόμας λήγει μεθαύριο Τετάρτη (27/04).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ