ΑΡΗΣ

"Πρώτη" για Μπετς

"Πρώτη" για Μπετς
Μπετς-Άρης

Την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Άρη έκανε το απόγευμα ο Άντριου Μπετς στο Αλεξάνδρειο, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το Σάββατο κόντρα στο Αιγάλεω

Ο Μπετς το πρωί πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως το απόγευμα ο διεθνής Άγγλος σέντερ έδειξε έτοιμος και ορεξάτος για δουλειά.
Όσο για τον δικαιολογημένο προβληματισμό που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας και κυρίως του Αντρέα Ματσόν υπάρχει προβληματισμός όσον αφορά την προσαρμογή του.

Αυτό γιατί όπως όλα δείχνουν δεν θα διεξαχθεί το προγραμματισμένο για μεθαύριο Τετάρτη φιλικό στην Καβάλα με την τοπική ομάδα. Ο λόγος;

Έχει να κάνει με τα μπλόκα των αγροτών που είχαν αποτελέσει και την αιτία αναβολής του φιλικού που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο μεταξύ των δύο ομάδων στο Αλεξάνδρειο. Κι όσο για το ντεμπούτο του Μπετς αυτό αναμένεται να γίνει το Σάββατο στο Σίτι απέναντι στο Αιγάλεω.

Σχετικά με την περίπτωση του Μπλάγκοντα Σέκουλιτς η σκέψη πώλησής του φαίνεται να απομακρύνεται και πολύ πιθανό και οριστικά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να γίνει αλλαγή στο ρόστερ του Άρη μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ