ΑΡΗΣ

Πρώτη κουβέντα για Κόλεμαν

Πρώτη κουβέντα για Κόλεμαν
INTIME SPORTS

Ο Τζερόμ Κόλεμαν είναι ένας από τους παίκτες που έχουνε ήδη προταθεί στην ΚΑΕ Άρης δεδομένου ότι δεν απαιτείται το letter of clearance του αφού πέρσι αγωνιζόταν στο Ρέθυμνο.

Ο Τζερόμ Κόλεμαν είναι ένας από τους παίκτες που έχουνε ήδη προταθεί στην ΚΑΕ Άρης για την ενίσχυση της περιφέρειας με δεδομένο ότι επίκειται η αποχώρηση του Κλιφ Κόλιμον λόγω της συνέχισης της απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBA.

Στην περίπτωση του Κόλεμαν δεν απαιτείται το letter of clearance του αφού πέρσι αγωνιζόταν στο Ρέθυμνο ενώ έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα και από το πέρασμά του από τον Ηρακλή.

Ο Μπίλι Κις μπορεί να ήταν ο διακαής πόθος του Βαγγέλη Αλεξανδρή αλλά το υψηλό κασέ του 35χρονου έμπειρου Αμερικανού γκαρντ που ζητάει 15.000 δολάρια το μήνα είναι απαγορευτικό για την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης να κινηθεί να τον αποκτήσει.

Κάπως έτσι προέκυψε η περίπτωση του Κόλεμαν για τον οποίο όμως σε πρώτη φάση ο Αλεξανδρής είναι διστακτικός αφού θεωρεί ότι είναι περισσότερο σούτινγκ γκαρντ και όχι πλέι μέικερ.

Μεταξύ άλλων όσον αφορά Αμερικανό γκαρντ που μπορεί να απασχολήσει είναι ο 22χρονος Άστον Γκιμπς που είναι να αποτελέσει παρελθόν από τον Πανιώνιο με το letter of clearance του να βρίσκεται στην ελληνική ομοσπονδία.

Όπως και να έχει ο Αλεξανδρής με τους συνεργάτες του και την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης βρίσκονται στις 10 Οκτωβρίου σε αναζήτηση όχι ενός, αλλά δύο ή και τριών παικτών για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει των υποχρεώσεων στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κι αυτό πέντε μέρες πριν το τζάμπολ της πρεμιέρας του για τον Άρη όπου θα υποδεχθεί την Δευτέρα τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο λόγω του ότι δεν κατέστη δυνατή η άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIBA.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ