ΑΡΗΣ

Πρώτη κουβέντα για το ρόστερ του Άρη

Πρώτη κουβέντα για το ρόστερ του Άρη
INTIME SPORTS

Το πρωί της Δευτέρας (08/08) Γιάννης Δαμιανίδης και Βαγγέλης Αλεξανδρής ξεκίνησαν τον σχεδιασμό του ρόστερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τι είπαν οι δύο άνδρες.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης με τον τεχνικό της ομάδας συζήτησαν για περίπου τρεις ώρες για παίκτες που μπορούνε να βρεθούνε στο ρόστερ σύμφωνα με το μπάτζετ που έχει οριοθετηθεί.

Αυτό θα ανέρχεται στις 400.000 ευρώ ποσό όμως που δεν θα είναι το συνολικό που θα έχει να διαχειριστεί αφού σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και τα υπάρχοντα τρία συμβόλαια.

Πρόκειται για αυτά των Χρήστου Ταπούτου, Δημήτρη Βεργίνη και Μιχάλη Τσαϊρέλη που ολοκληρώνονται το επόμενο καλοκαίρι με τις απολαβές τους την στιγμή αυτή να καλύπτουνε το μισό από το υπάρχον μπάτζετ.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Ταπούτος είναι πολύ πιθανό να κληθεί τις επόμενες μέρες να συζητήσει ενδεχόμενη αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Μία κουβέντα που έχει ήδη γίνει με τον Βεργίνη και απομένει το τυπικό μέρος ενώ ο Τσαϊρέλης είχε δεχθεί το περσινό καλοκαίρι μείωση 50% για τα δύο χρόνια που θα ακολουθούσανε.

Κι όσο για τον Αλεξανδρή δείχνει να ρίχνει σε πρώτη φάση το βάρος του στην αναζήτηση και εύρεση των τεσσάρων παικτών που θα κληθούνε να καλύψουνε θέσεις από αυτές των τριών ξένων και τριών κοινοτικών.

Στην λογική αυτή ένα από τα ονόματα που έχει ήδη ακουστεί είναι αυτό του Βόσνιου γκαρντ Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς με τον οποίο ο Αλεξανδρής συνεργάστηκε πέρσι στο Μαρούσι και αυτό του Άντονι Κινγκ.

Του Αμερικανού σέντερ που την περσινή χρονιά αναδείχθηκε MVP του κυπριακού πρωταθλήματος ως παίκτης της ΕΘΑ και λίγο πριν την έναρξη των πλέι οφ ήρθε στον Άρη.

Όσο δε για το όνομα παίκτη από την ελληνική αγορά που φαίνεται να είναι σε πρώτο πλάνο είναι αυτό του Κώστα Χαρίση για την ενίσχυση της ρακέτας και της θέσης του σέντερ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ