ΠΑΟΚ

Πρώτη με Ντουμάς

Πρώτη με Ντουμάς
Μπάλντγουιν

Την επίσημη πρώτη του προπόνηση για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ. Με Ντούμας αλλά χωρίς Χόρβατ-Ντιαρά

" Είναι η πρώτη μας προπόνηση και δεν έχουμε τους Χόρβατ που είναι με την Εθνική Ουγγαρίας και τον Ντιαρά που τον περιμένουμε το Σάββατο. Μπορεί να έχουμε ήδη κάνει δύο προπονήσεις αλλά από σήμερα ξεκινάμε και επίσημα και θέλουμε να έχουμε μία πρώτη γνωριμία με όλους και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για την νέα περίοδο".

Όσο για αυτό που προέχει για τον ίδιο είναι: " Αυτό που θα πρέπει πρώτα από όλα να μάθουμε μεταξύ μας είναι τα ονόματά μας", για να στείλει αμέσως μετά το δικό του μήνυμα προς τους παίκτες του για το πώς τους θέλει.

" Όποιος θα μπαίνει να παίξει θα πρέπει να κάνει τον όποιον αντίπαλο να ζει δύσκολες στιγμές. Θα επιδιώξουμε να παίξουμε δυνατά στην άμυνα αλλά και στα ριμπάουντ ενώ στην επίθεσή μας θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε κάτι το διαφορετικό".

Όταν ρωτήθηκε να οριοθετήσει στόχους για τη νέα χρονιά ο Αμερικανός τεχνικός του ΠΑΟΚ απάντησε: " Δεν θα ήθελα να μιλήσω για στόχους αφού δεν έχω εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να προβλέψω τους στόχους μας. Αυτό που είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε είναι να παίξουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και τους φιλάθλους μας. Να παίζουμε για αυτούς. Επίσης με την παρουσία μας μέσα στο γήπεδο θέλουμε να τους κάνουμε να είναι περήφανοι", και επισήμανε: " Ο ΠΑΟΚ είναι σε μία διαδικασία αναδιάρθρωσης, δημιουργίας από την αρχή, να ανακτήσει την αξιοπιστία του μέσα και έξω από το γήπεδο κι ελπίζω οι φίλαθλοι να είναι κοντά μας".

Όσο τέλος για το αν το ρόστερ του ΠΑΟΚ έκλεισε με την απόκτηση του Στεφάν Ντουμάς ο Μπάλντγουιν απάντησε πως: " Την στιγμή αυτή κλείσαμε το ρόστερ μας με την απόκτηση του Ντουμάς. Στην προετοιμασία μας θα προσπαθήσουμε να έχει μία σταδιακή δυσκολία. Θα δούμε την ομάδα και εφόσον χρειάζονται αλλαγές θα τις κάνουμε, κι αυτό ισχύει για όλους".

Στην σημερινή πρώτη επίσημη προπόνηση του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά εκτός από την παρουσία του Στεφάν Ντουμάς, με τον Γάλλο να ήρθε μετά τα μεσάνυχτα στην Θεσσαλονίκη, το παρών έδωσε ο Σέρβος σέντερ Νίνοσλαβ Μαριάνοβιτς.

" Δεν το σκέφτηκα καθόλου όταν έμαθα για την πρόταση του ΠΑΟΚ. Ήταν ακριβώς αυτό που ζητούσα και πιστεύω ότι και εγώ είμαι αυτό που ήθελε η ομάδα. Είπα αμέσως το ναι. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα", παραδέχτηκε ο Μαριάνοβιτς σε δηλώσεις του σχετικά με το πώς βλέπει την παρουσία του στον ΠΑΟΚ κι όσο για τον ίδιο τόνισε: "Περιμένω να βοηθήσω για να παίξει η ομάδα καλό μπάσκετ. Είμαι 4άρι, αλλά μπορώ να παίξω σαν σμολ φόργουορντ αφού έχω καλό σουτ".

Όπως τόνισε κι ο Ταμπ Μπάλντγουιν το ρόστερ του ΠΑΟΚ έχει κλείσει με τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής εκτός και αν διαπιστωθεί ανάγκη εσωτερικής αλλαγής στην διάρκεια της προετοιμασίας. Αυτό σημαίνει ότι θέμα Πρόδρομου Νικολαϊδη δεν υφίσταται ενώ ο Στεφάν Ντουμάς καλείται να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής του στο δυναμικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Μόνο τυχαίο εξάλλου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι χθες το πρωί έγινε μια προσπάθεια για την απόκτηση του διεθνή Λετονού Στελμάχερς που όμως ήταν ανεπιτυχής δεδομένου ότι έχει ακόμα συμβόλαιο με την Λιετούβος Ρίτας την ίδια ώρα που το κασέ του Στεφάνοφ θεωρείται επί του παρόντος υψηλό.

Τέλος στον ΠΑΟΚ αναμένεται στην διάρκεια της αυριανής μέρας να απαντήσουν θετικά για συμμετοχή της ομάδας στο τουρνουά της ισπανικής Γκραν Κανάρια. Υπενθυμίζεται πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει σίγουρα στο τουρνουά της Καλαμάτας, της ΑΕΛ 1964-ΓΣ, ίσως στο «Ανδρέας Βαρίκας» ενώ θα διοργανώσει για μια ακόμη χρονιά το "Ιωάννης Δεδέογλου".















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ