ΑΡΗΣ

Πρώτη προπόνηση για Μπόγρη

Πρώτη προπόνηση για Μπόγρη

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Άρη πραγματοποίησε το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο ο Γιώργος Μπόγρης.

Ο Γιώργος Μπόγρης μία εβδομάδα αφότου έλυσε το συμβόλαιό του με το Περιστέρι φαίνεται πως βρήκε την επόμενή του ομάδα έστω και αν σε πρώτη φάση θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στο Eurocup.

Επί του παρόντος ωστόσο φέρεται να μην υπάρχει κάποια συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα αργήσει να γίνει από την στιγμή που η πρεμιέρα των ομίλων του Eurocup είναι στις 15 Νοεμβρίου.

Ουσιαστικά η παρουσία του Μπόγρη από το απόγευμα στο παρκέ του Αλεξανδρείου έχει να κάνει με κοινό όφελος. Του ιδίου για να μην μένει σε αγωνιστική απραξία και του Βαγγέλη Αλεξανδρή για να έχει έναν ακόμη παίκτη ρακέτας στην διάθεσή του.

Βέβαια ο τεχνικός του Άρη όπως τόνιζε τις τελευταίες ημέρες ήθελε έναν έμπειρο παίκτη ρακέτας αλλά από την στιγμή που δεν προχώρησε κάποια από τις επαφές που υπήρξανε με παίκτες από την κοινοτική αγορά άναψε το πράσινο φως για τον Μπόγρη.

Τον ρόλο της άμεσης προσαρμογής του 22χρονου διεθνή σέντερ ανέλαβαν από την πρώτη στιγμή ο συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό την περίοδο 2009-2010 Δημήτρης Βεργίνης και ο γνώριμός του από τις «μικρές» Εθνικές ομάδες Μιχάλης Τσαϊρέλης.

"Δεν θέλω να πω κάτι. Απλά ζήτησα να έρθω και να προπονούμαι εδώ, ο Άρης προσφέρθηκε να με βοηθήσει και αυτό είναι όλο", αρκέστηκε να πει ο Μπόγρης που έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ αισιοδοξώντας πως θα δικαιωθεί για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην φετινή χρονιά και για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Κάτι που την στιγμή αυτή δεν μπορεί να γίνει εξαιτίας του ότι ως παίκτης του Περιστερίου αγωνίστηκε στο παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Απόλλωνα Πατρών που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Αχαϊας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ