ΑΡΗΣ

Πρωτιά για Σκέιλς

Πρώτος σκόρερ του Top-16 αναδείχτηκε ο Άλεξ Σκέιλς με 17.5 πόντους ανά παιχνίδι

Ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη με τους πόντους που σημείωσε άφησε δεύτερο τον Λούις Σκόλα της Ταού με 77 πόντους σε 5 αγώνες (15,4 μ.ο.) και τον Λάζαρο Παπαδόπουλο της Δυναμό Μόσχας με 92 πόντους σε 6 αγώνες (15,3 μ.ο.).
Παρά την πρωτιά πάντως ο Σκέιλς με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, άφησε σε δεύτερη μοίρα την σπουδαία αυτή για τον ίδιο ατομική διάκριση μπροστά στον αποκλεισμό του Άρη από την συνέχεια της Ευρωλίγκα δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Αφού δεν περάσαμε στους «8» της Ευρωλίγκα, δεν έχει καμία σημασία αν αναδείχθηκα πρώτος σκόρερ ή όχι".

Στο "στρατόπεδο" του Άρη ξεκίνησε από χθες το απόγευμα η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με το Αιγάλεω στο Σίτι με αυτή να συνεχίστηκε σήμερα. Ο Αντρέα Ματσόν δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα αφού έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του μετά και την ενσωμάτωση του Γιάννη Γιαννούλη αφού ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Ευχάριστα είναι τα νέα αναφορικά με την υγεία του Δημήτρη Νικολαϊδη. Το μέλος του προπονητικού τιμ των "κίτρινων" πήρε εξιτήριο την Πέμπτη από την ιδιωτική κλινική στην οποία νοσηλευόταν από την περασμένη Παρασκευή και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του. Οι θεράποντες γιατροί συνέστησαν στο «Νικόλ» να ξεκουραστεί για ένα τριήμερο, προκειμένου να ανακτήσει πλήρως και πάλι τις δυνάμεις του, έπειτα από την ταλαιπωρία που υπέστη ο οργανισμός του και από την Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στις επάλξεις.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ