ΑΡΗΣ

Πρωτοδικείο από εβδομάδα

Πρωτοδικείο από εβδομάδα

Για την επόμενη εβδομάδα μετατέθηκε η προσφυγή στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης του ΑΣ Άρης για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΚΑΕ Άρης.

Μετά την σημερινή αναβολή της προσφυγής στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης του ΑΣ Άρης δια του νομικού του Χρήστου Γρόλιου αυτή μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΚΑΕ Άρης.

Μία αναβολή που δεν προκάλεσε την παραμικρή ανατροπή στις τάξεις της νέας τάξης πραγμάτων με επικεφαλή τον γραμματέα του ΑΣ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, όπως και στο ποιοι θα απαρτίζουνε το πενταμελές διοικητικό συμβούλιο.

Η σημερινή αναβολή σύμφωνα με πληροφορίες είχε να κάνει με το ότι δεν υπήρχανε πρωτοδίκες εξαιτίας των βουλευτικών εκλογών της περασμένης Κυριακής. Μία απουσία που δεν θα υφίσταται στην διάρκεια της προσεχής εβδομάδας.

Όσο για το ποιοι θα αποτελούνε το νέο πενταμελές διοικητικό συμβούλιο της προσωρινής διοίκησης της ΚΑΕ Άρης; Από τους κ.κ. Αρβανίτης, Κουρόγλου (ΓΕΝΕΣΙΣ), Εμμανουηλίδης (ΑΣ Άρης), Πετρομελίδης (ΓΕΝΕΣΙΣ) και Πλιάκης (ΣΑΡΙΣΑ) όπου το πολύ να υπάρξει μία αλλαγή.

Τέλος η συνάντηση μεταξύ του Λευτέρη Αρβανίτη και του Βαγγέλη Αλεξανδρή μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής ο Γιάννης Δαμιανίδης δεν έχει υποβάλει γραπτώς την παραίτησή του από την προεδρία της ΚΑΕ Άρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ