ΑΡΗΣ

Πρωτοδικείο με στήριξη Γεωργούλη

Πρωτοδικείο με στήριξη Γεωργούλη

Η λύση διοίκησης Πρωτοδικείου φαντάζει να αποτελεί την επόμενη μέρα για την ΚΑΕ Άρης με τον Λευτέρη Αρβανίτη να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Το σενάριο για την συγκρότηση πενταμελούς διοικητικού συμβουλίου για την ΚΑΕ Άρης πλησιάζει ολοένα και περισσότερο να γίνει πράξη έχοντας την στήριξη του Τάξη Γεωργούλη.

Κι αν ο Λευτέρης Αρβανίτης πρόκειται να συμμετάσχει ως ιδιώτης και όχι ως εκπρόσωπος του Α.Σ. Άρης μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνουνε γνωστά και τα άλλα τέσσερα ονόματα που θα τον πλαισιώσουνε.

Μία εξέλιξη που σημαίνει ότι η σκέψη που υπάρχει αναφέρει για συγκρότηση πενταμελούς δ.σ. για την ΚΑΕ Άρης μέσω της λύσης προσφυγής στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ότι έχει διαρρεύσει μεταξύ το άγνωστο καρέ θα απαρτίζεται από τον εκπρόσωπο του Α.Σ. Άρης που θα τον αποφασίσει ο πρόεδρός του Νίκος Παπαδόπουλος, από ένα μέλος της ΓΕΝΕΣΙΣ, από ένα μέλος της ΣΑΡΙΣΑ και έναν από τους Παλαιμάχους του Άρη.

Στην όλη προσπάθεια αρωγός αναμένεται να είναι και το πρώην μέλος του δ.σ. της ΚΑΕ Άρης, Τάκης Γεωργούλης, χάρη και στην συνάντηση που είχε μαζί του την περασμένη εβδομάδα ο Λευτέρης Αρβανίτης.

Σε αυτήν ο κ. Γεωργούλης όπως είχε γίνει γνωστό μετά την ολοκλήρωσή της ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να εμπλακεί εκ νέου για προσωπικούς λόγους αλλά δεν ήταν αρνητικός να συμβάλλει όπως μπορεί και όπου χρειαστεί ακόμη και οικονομικά.

Μεταξύ άλλων το πρώην μέλος του δ.σ. της ΚΑΕ Άρης είναι πολύ πιθανό από την στιγμή που θα τρέξουνε οι εξελίξεις να έρθει όπως το είχε κάνει και προ μηνών σε επικοινωνία με παίκτες που έχουνε λαμβάνειν.

Με τον τρόπο αυτό θα επιδιώξει να ανατρέψει μέρος της υπάρχουσας κατάστασης πετυχαίνοντας την μείωση του ανοίγματος που έχει δημιουργηθεί.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ