ΑΡΗΣ

Πρόβα τζενεράλε με Καβάλα

Πρόβα τζενεράλε με Καβάλα
Ματσόν-Μπάρλος

Το νέο Άρη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της ομάδας στο φιλικό με την Καβάλα (5/10)

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, οι "κίτρινοι" θα αντιμετωπίσουν στο Αλεξάνδρειο την Καβάλα, σε μια φιλική αναμέτρηση που θα είναι ανοικτή για τον κόσμο που θέλει να δει για πρώτη φορά την αγαπημένη του ομάδα και να της χαρίσει ένα "ζεστό" χειροκρότημα μερικές μέρες πριν το ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.
Από την πλευρά της η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της προχώρησε σε σχετικά κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας σύμφωνα με το οποίο: " Σας περιμένουμε λοιπόν στο Αλεξάνδρειο και με τον δικό σας παλμό, δώστε ξεχωριστό χρώμα σε αυτήν φιλική αναμέτρηση εμψυχώνοντας τους παίκτες του Αντρέα Ματσόν, οι οποίοι και την φετινή αγωνιστική χρονιά στηρίζουν πολλά μέσα από την παρουσία σας στο γήπεδο".

Οι τιμές των εισιτηρίων θα έχουν ως εξής:

Θύρα 1-2-3-4-7-8-9-10: 10 ευρώ
Θύρα 5-6: 5 ευρώ
Παιδικό εισιτήριο για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών: 5 ευρώ.

Σημειώνεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύσουν για την συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση. Όσο για πληροφορίες για την διάθεση των εισιτηρίων που θα αρχίσει από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα γίνουν γνωστές προσεχώς μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ Άρης.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ