ΑΡΗΣ

Προβάδισμα για Σέκουλιτς

Προβάδισμα για Σέκουλιτς
Σέκουλιτς

Εξελίξεις στο θέμα του Σέκουλιτς αναμένονται στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Στους ομίλους του ULEB Cup ο Άρης

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης χαίρει της εκτίμησής του Ιταλού τεχνικού και δεν αποκλείεται από εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις. Η παρουσία του εξάλλου στην Αθήνα, την στιγμή αυτή ο Σέκουλιτς βρίσκεται στο Μαυροβούνιο, όπου θα έχει συζητήσεις με τον μάνατζέρ του αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το τοπίο.
Πολύ απλά γιατί θα ενημερωθεί για τις προτάσεις που του έχουν γίνει μεταξύ των οποίων είναι και αυτή του Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει το πλεονέκτημα ότι ο Μαυροβούνιος φόργουορντ δεν επιθυμεί να αποδεχτεί κάποια από τις δύο προτάσεις που έχει από την Ρωσία με την μία σύμφωνα με πληροφορίες να είναι από την Ούνικς Καζάν.

Η απόκτηση εξάλλου του βασικού σέντερ, ακόμα και αν αυτός θα είναι τελικά ο Σέκουλιτς, θα δρομολογήσει και τις υπόλοιπες κινήσεις για το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Πρώτη από όλες θα είναι αυτή του βασικού πάουερ φόργουορντ που θα είναι Αμερικανός και ακολούθως η ενδυνάμωση του πάγκου με Έλληνες και κοινοτικούς.

Απλούστατα γιατί η περιφέρεια έχει κλείσει με τους Κίκι Κλαρκ, Δημήτρη Τσαλδάρη ή Σάββα Ηλιάδη και Σον Μάρσαλ. Παράλληλα στον Άρη αναμένουν να ολοκληρωθεί η πώληση του Ντάριους Ουάσιγκτον και ακολούθως θα ασχοληθούν με το τι μέλλει γενέσθαι με τον Κέβιν Φλέτσερ.

Το πρωί τέλος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης υπήρξαν ευχάριστα νέα από την Βαρκελώνη και την Ευρωλίγκα. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε ο Άρης θα βρεθεί απευθείας στους ομίλους του νέου ULEB Cup, χωρίς δηλαδή να χρειαστεί να παίξει πρώτα στον Β΄ προκριματικό γύρο.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ