ΑΕΚ

Πρόβλημα με την εγγυητική

Πρόβλημα με την εγγυητική
Παπανικολάου

Η κρίσιμη βδομάδα ξεκίνησε για την ΑΕΚ με το πρόβλημα να εστιάζεται στην συνεδρίαση της ΕΕΑ

Συγκεκριμένα αρκετοί παίκτες και συνεργάτες της Ένωσης έχουν κινηθεί νομικά για να διεκδικήσουν τα χρήματα τους κι είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει κατάπτωση της εγγυητικής επιταγής.
Αυτό θα δημιουργήσει ένα επιπλέον πρόβλημα στη διοίκηση, που περιμένει με αγωνία την καταβολή των χρημάτων από τα τηλεοπτικά για να "καλύψει" τρύπες.

Στο μεταξύ τη Δευτέρα εκδικάστηκε στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ η υπόθεση που αφορά την απουσία της Ένωσης από μια σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. Το πιθανότερο αποτέλεσμα θα είναι η επιβολή προστίμου.

Αυτή η εκτίμηση επιβεβαιώθηκε το απόγευμα με την απόφαση του αθλητικού δικαστή που αναφέρει ότι:

Αναλυτικά, η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

"Επιβάλλει στην ΑΕΚ ΚΑΕ:

α) για περιορισμένης έκτασης επεισόδια (φτυσίματα κατά των διαιτητών και των καλαθοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρω και

β) για υβριστικά συνθήματα με έγγραφη προειδοποίηση ποινή επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τριακοσίων πενήντα (1.350,00) ευρώ, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της Παναθηναϊκός Α.Ο ΚΑΕ που διεξήχθη στις 22-4-2009 53/25-5-2009 Απαλλάσσει: α) τον εκπρόσωπό της ΑΕΚ ΚΑΕ για θέματα βίας από το ότι ο τελευταίος δεν παρέστη σε σχετική σύσκεψη στην έδρα της διεύθυνσης αστυνομίας Αθηνών και β) την ΑΕΚ ΚΑΕ για τον ανωτέρω λόγο"



.

Στο μεταξύ εκκρεμεί για την Τρίτη το θέμα του Δημήτρη Παπανικολάου, με τη νομική εκπρόσωπο του "δικεφάλου" να αναμένεται να ζητήσει αναβολή.










TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ