ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόβλημα στο γαστροκνήμιο ο Παππάς

Πρόβλημα στο γαστροκνήμιο ο Παππάς

Ο Νίκος Παππάς δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Κηφισιά, λόγω προβλήματος στο γαστροκνήμιο. Φόβοι για θλάση.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς (73-67) για τη 13η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ αποδείχθηκε πύρρειος, αφού ο Σάσα Τζόρτζεβιτς απέκτησε έναν ακόμη "πονοκέφαλο".

Ο λόγος για τον Νίκο Παππά, ο οποίος είδε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με πολιτικά λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο. Ο 25χρονος γκαρντ αγωνίστηκε για 8'39'' στην αναμέτρηση, με την... κακιά στιγμή όμως να έρχεται και να τον θέτει νοκ άουτ μέχρι νεωτέρας. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο, όπερ και σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (14/1, 21:15) για την 3η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague.

Θα υποβληθεί πάντως σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και να καταστεί σαφές το ακριβές διάστημα απουσίας του από τη δράση. Θυμίζουμε πως μετά τον αγώνα με τους "ερυθρόλευκους" του Βελιγραδίου ακολουθεί το ντέρμπι με τον Άρη (17/1) για την 14η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ