ΑΡΗΣ

Προβλήματα με Σίμτσακ και Τσούπκοβιτς

Προβλήματα με Σίμτσακ και Τσούπκοβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Σίμτσακ έμεινε εκτός προπόνησης, καθώς έκανε θεραπεία στην γάμπα, ενώ ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δάχτυλο του ποδιού. Πελεκάνος: "Το κλειδί μας όλη την χρονιά είναι η άμυνα μας".

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον τέταρτο ημιτελικό των playoffs κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα διεξαχθεί το απόγευμα (19:00) της Τετάρτης (11/5) στο "Nick Galis Hall".

Πέρα των γνωστών προβλημάτων με τους Τζαμέλ Χάγκινς και Βασίλη Ξανθόπουλο, οι "κιτρινόμαυροι" έχουν προβλήματα και με άλλους δύο παίκτες.

ο Βασίλης Σίμτσακ έμεινε εκτός προπόνησης και ακολούθησε θεραπεία στη γάμπα, ενώ ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δάχτυλο του ποδιού, από τον τρίτο ημιτελικό. Μέρος του προγράμματος ο Θοδωρής Ζάρας.

Πελεκάνος: "Το κλειδί μας όλη την χρονιά είναι η άμυνα μας"

Ο Μιχάλης Πελεκάνος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, λέγοντας τα εξής: "Πετύχαμε μία σημαντική νίκη, η οποία μας κράτησε ζωντανούς στη μάχη της ημιτελικής φάσης τωνplayoffs.Μία νίκη η οποία ήρθε κάτω από δύσκολες συνθήκες, λόγω των αρκετών απουσιών που έχουμε. Όμως με πάθος, πείσμα, συνοχή και πιστή εφαρμογή των οδηγιών του τεχνικού τιμ, καταφέραμε να πάρουμε αυτήν τη νίκη".

Αναφορικά με τον αυριανό αγώνα, ο έμπειρος φόργουορντ σχολίασε: " Σταplayoffsδεν έχεις το περιθώριο να πανηγυρίσεις μία νίκη ή να απογοητευτείς από μία ήττα, αφού οι αγώνες έχουν πολύ μικρή χρονική απόσταση μεταξύ τους. Γνωριζόμαστε καλά με τον Παναθηναϊκό, μυστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν υπάρχουν. Πρέπει να προσπαθήσουμε να βγάλουμε την ίδια ενέργεια και να έχουμε την ίδια προσήλωση, όπως στον τρίτο αγώνα. Το κλειδί μας όλη τη χρονιά είναι η άμυνα και εκεί πρέπει να ρίξουμε το βάρος και σ’ αυτόν τον αγώνα. Το γεμάτο «NickGalisHall» μας δίνει περισσότερη ενέργεια και περιμένουμε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο για ακόμα μία φορά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ