ΤΟΥΡΚΙΑ

Προβληματισμός στην ομοσπονδία της Τουρκίας για Αταμάν: Συνάντηση των παραγόντων και όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

EUROLEAGUE 2023-2024 / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ
Ο Εργκίν Αταμάν EUROKINISSI SPORTS

Προβληματισμός στην τουρκική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης για τον Εργκίν Αταμάν, με τους παράγοντες να πραγματοποιούν συνάντηση το απόγευμα της Τετάρτης (25/9). Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του τεχνικού του Παναθηναϊκού AKTOR στον πάγκο της εθνικής Τουρκίας.

Προβληματισμός επικρατεί στην τουρκική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης γύρω από τον Εργκίν Αταμάν, μετά από τις αναταραχές που προκάλεσαν οι χειρονομίες του προς τους φιλάθλους της Γαλατάσαραϊ μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Τούρκος τεχνικός έδειξε τον αριθμό "3" και τον αριθμό "1" προς την εξέδρα, οι οποίοι παρέπεμπαν στο σκορ του ποδοσφαιρικού ντέρμπι ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Γαλατά (1-3). Αυτή η κίνηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση από την πλευρά της Φενέρμπαχτσε, με τον Γενικό Γραμματέα, Μπουράκ Κιζιλχάν, να προειδοποιεί ότι ο σύλλογος προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες με τους αρμόδιους για μια συμπεριφορά που "δεν ταιριάζει στην ταυτότητα του προπονητή της εθνικής ομάδας".

Αμέσως μετά τη δήλωση του Κιζιλχάν, το κλαμπ ανακοίνωσε ότι δεν θα στείλει παίκτες στην εθνική, όσο παραμένει ομοσπονδιακός προπονητής ο Αταμάν.

Παρότι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού AKTOR ζήτησε συγγνώμη για τη χειρονομία του, στην ομοσπονδία μπάσκετ της Τουρκίας υπάρχει προβληματισμός, ο οποίος μεταφράστηκε και σε πολύωρη συνάντηση μεταξύ των παραγόντων το απόγευμα της Τετάρτης (25/9), με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά αναφορικά με το μέλλον του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο της εθνικής ομάδας της γειτονικής χώρας.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ