ΠΑΟΚ

Ψάχνει αλλά δεν βρίσκει

Ψάχνει αλλά δεν βρίσκει
Μπάλντγουιν

Πολλές λύσεις εξετάζει ο Μπάλντουιν για την κενή θέση του πλέι μέικερ, αλλά δεν δείχνει να έχει καταλήξει

Οι περιπτώσεις των Νέμεθ, Κόλιεβιτς, Ζορόσκι και Ντουμάς ανήκουν στο παρελθόν και πλέον ο Μπάλτνγουιν ρίχνει αλλού την προσοχή του. Μέχρι και το όνομα του Νταμίρ Μουλαομέροβιτς ακούστηκε τις τελευταίες ώρες κι αν το ενδεχόμενο της απόκτησης του Κροάτη φαίνεται να διαψεύστηκε σε πρώτη φάση μετά το την περυσινή του στάση, τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.
Ο ΠΑΟΚ λοιπόν στην πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη ψάχνει το πιο σημαντικό κομμάτι για κάθε ομάδα. Τον βασικό του πλέι μέικερ, τον κουμανταδόρο του και απομένει να φανεί το πόσο γρήγορα θα τον βρει ώστε να εγκληματιστεί με την υπόλοιπη ομάδα εν όψει της νέας χρονιάς.

Στον ΠΑΟΚ παραδέχονται ότι ο μοναδικός ελεύθερος και αποδεδειγμένα αξιόλογος πλέι μέικερ είναι ο Βρίμπισα Στεφάνοφ αλλά για την ώρα όμως δεν ασχολούνται μαζί του. Στα θετικά βέβαια για τον "Δικέφαλο" ότι ο διεθνής Σκοπιανός δεν προκρίθηκε τελικά με την Εθνική ομάδα της χώρας του στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας μετά την χθεσινή ήττα από το Ισραήλ.

Την ίδια ώρα ο Ταμπ Μπάλντγουιν γνωρίζοντας το τούρκικο πρωτάθλημα από την εκεί παρουσία του ως προπονητής της Μπανβίτσπορ είναι επόμενο να γνωρίζει καλά τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες έχει σκοπό να μαζέψει υλικό για τον Μιτχάτ Ντεμιρέλ. Τον διεθνή πλέι μέικερ με την Εθνική Γερμανίας αν και ο 30χρονος μικρόσωμος γκαρντ δεν βρίσκεται και στα καλύτερά του όπως φάνηκε και πέρσι στην παρουσία του στην Γαλατάσαραι έχοντας 2.5 πόντους μέσο όρο σε περίπου 15΄ συμμετοχής.

Όσο για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ; Απόντος του βασικού πλέι μέικερ για τη νέα χρονιά το πρόγραμμα είναι βαρύ και θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα με διπλές προπονήσεις.

Σήμερα το απόγευμα (18:00) εξάλλου αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο διεθνής Γάλλος Μαμούτου Ντιαρά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ που προσανατολίζεται για τον βασικό σμολ φόργουορντ της νέας χρονιάς. Ο 27χρονος θα ξεκουραστεί σχεδόν δύο μέρες και από την Δευτέρα θα μπει και αυτός στο πρόγραμμα.Χθες εξάλλου ο Σερβοβόσνιος Νίνοσλαβ Μαριάνοβιτς παρουσία του εκπροσώπου του υπέγραψε το συμβόλαιο του παρόντος του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκη Πανελούδη.

Όσο για τον Ζόλταν Ζόρβαθ αναμένεται στα μέσα της εβδομάδας στην Θεσσαλονίκη με τον διεθνή Ούγγρο να ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Οι Μαγυάροι επικράτησαν με 75-64 της Σουηδίας και έτσι έμειναν στην πρώτη κατηγορία των ομάδων εν όψει των προκριματικών του επόμενου Ευρωμπάσκετ με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να πέτυχε 4 πόντους (2/3δ., 0/1τρ.) παίρνοντας 5 ριμπάουντ σε 17΄ συμμετοχής.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ