ΑΡΗΣ

"Ψηφίζει" Κατσικάρη αντί του Ζντοβτς

"Ψηφίζει" Κατσικάρη αντί του Ζντοβτς
Κατσικάρης INTIME SPORTS

Ακόμα δεν έχει επέλθει η τελική συμφωνία ανάμεσα σε Δαμιανίδη και Κατσικάρη. Διπλή προπόνηση τη Δευτέρα

Το όνομα του Έλληνα τεχνικού δεν ήταν η πρώτη φορά που ακούστηκε για την τεχνική ηγεσία του Άρη αφού κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πριν από περίπου τρία χρόνια και μάλιστα περίπου στο ίδιο χρονικό σημείο.
Όπως και αυτή τη φορά έτσι και τότε, στην άκρη του πάγκου ήταν ο Αντρέα Ματσόν και είχε προηγηθεί ο πρόωρος αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ.

Πλέον όμως ο Ματσόν δεν είναι πια προπονητής του Άρη με αποτέλεσμα το φλερτ της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με τον Κατσικάρη να είναι σαφώς πιο εύκολο. Εξάλλου μόνο τυχαίο δεν είναι ότι η φημολογία είχε αναπτυχθεί εδώ και περίπου έναν μήνα στην Αθήνα αλλά και το ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία ακόμα και λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού της Παρασκευής.

Για το λόγο αυτό η λύση της συνεργασίας με τον Ματσόν έγινε μέσα στις επόμενες ώρες όσο και το τετ α τετ Δαμιανίδη-Κατσικάρη στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής.

Παράλληλα και η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης έδειχνε να "ψηφίζει δαγκωτό" Κατσικάρη κόντρα τόσο στην αρχική φημολογία που είχε αναπτυχθεί για τον Γιόνας Καζλάουσκας όσο και γι' αυτή που περιείχε το όνομα του Γιόυρι Ζντοβτς. Του Σλοβένου τεχνικού της Εθνικής ομάδας της χώρας του που βρίσκεται όμως στον πάγκο της Ολίμπια Λουμπλιάνας.

Φαίνεται πως έφθασε η ώρα
Όπως και να έχει το χρονικό σημείο για να μετουσιωθεί σε γάμο το φλερτ με τον Φώτη Κατσικάρη φαίνεται πως έφτασε. Το βράδυ του Σαββάτου πάντως λίγο μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ματσόν είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι επιθυμία της διοίκησης της ΚΑΕ ήταν να δώσει τα χέρια με τον 42χρονο Έλληνα τεχνικό στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Διπλή προπόνηση με Ζωγράφο

Μία εξέλιξη που είχε ως απώτερο σκοπό το απόγευμα της Δευτέρας ο Κατσικάρης να βρισκόταν στο "Αλεξάνδρειο" και να πραγματοποιούσε την προπόνηση. Κάτι τέτοιο όμως φαντάζει πολύ δύσκολο πως θα συμβεί δεδομένου ότι όπως την πρωινή προπόνηση του Άρη έτσι και την απογευματινή θα την πραγματοποιήσει ο γυμναστής του Άρη, Γιώργος Ζωγράφος.

Αυτό γιατί όπως είναι γνωστό μετά την λύση της συνεργασίας με τον Αντρέα Ματσόν οι Νίκος Βετούλας και Χάρης Μαρκόπουλος σε συνεννόηση με την διοίκηση της ΚΑΕ, έθεσαν τις παραιτήσεις τους.

Όσο για την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της συμφωνίας μεταξύ Κατσικάρη και Άρη; Φαίνεται πως έχει να κάνει με λεπτομέρειες – ακόμα και με μέλη του τιμ που δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τους βοηθούς του - δεδομένου ότι υπάρχει κοινή επιθυμία συνεργασίας. Όσο πάντως για τους βοηθούς μέχρι την στιγμή αυτή και παρότι ακούστηκε το όνομα του δις πρώην μέλους του τεχνικού τιμ του Άρη Θανάση Παπαχατζή, δεν έχει γίνει κάποια επαφή.

Όπως όλα δείχνουν πάντως μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Πολύ απλά γιατί ο Άρης δεν είναι σε καμία περίπτωση μία ομάδα που μπορεί να μένει χωρίς προπονητή και ακόμα περισσότερο σε αυτό το χρονικό σημείο της χρονιάς. Για τον λόγο αυτό και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, εκτός από την Κυριακή βρίσκεται και τη Δευτέρα στην Αθήνα και λογικά αναμένεται να έχει νέα συνάντηση με τον Κατσικάρη.

Η στελέχωση του τιμ
Ένα από τα βασικά θέματα της συζήτησης των Δαμιανίδη και Κατσικάρη δεν θα μπορούσε παρά να αφορά άμεσες αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Ο Δημήτρης Τσαλδάρης αν και στην Νάπολι δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιό του περιμένοντας τον Άρη, ενώ διακαής πόθος παραμένει πάντα ο Τζερεμάια Μάσεϊ. Ο πρώην Αμερικανός φόργουορντ του Άρη που είναι κάτοχος σκοπιανού διαβατηρίου όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες δέκα μέρες αναμένεται να έχει λύσει το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπέλσερ ο πρώτος
Από εκεί και πέρα και όσον αφορά στους υπάρχοντες τρεις Αμερικανούς του Άρη; Ο Κόρεϊ Μπέλσερ θα πρέπει να θεωρείται και με την βούλα παρελθόν. Εξάλλου το μηνιαίο του συμβόλαιο σύμφωνα με πληροφορίες είχε λήξει στις 21 Σεπτεμβρίου παρά το γεγονός ότι ακολούθησαν τα δύο παιχνίδια με το Μαρούσι για τον Α΄ προκριματικό γύρο της Ευρωλίγκας.

Κατά τα άλλα άγνωστο παραμένει το μέλλον του Τζέρεμι Ρίτσαρτσον, ενώ ένα βήμα από την έξοδο φαίνεται να βρίσκεται ο Κουίντον Ντέι.

























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ