ΑΡΗΣ

Ψήφος Τζεβελέκη σε Δαμιανίδη

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ) MOTIONTEAM

Έτοιμος να επιστρέψει στο Δ.Σ. της ΚΑΕ Άρης είναι ο πρώην πρόεδρός της ΚΑΕ Άρης και εκ των μετόχων της, Θανάσης Τζεβελέκης, με τον νυν πρόεδρο της, Γιάννη Δαμιανίδη, να παραμένει στην θέση του.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης και εκ των μετόχων της, Θανάσης Τζεβελέκης, σύμφωνα με ότι έλαβε χώρα χθες πρόκειται να επιστρέψει στο Δ.Σ. της ΚΑΕ Άρης με τον νυν πρόεδρό της, Γιάννη Δαμιανίδη, να παραμένει στην θέση του.

Μία εξέλιξη που από την στιγμή που θα γίνει πράξη ουσιαστικά θα βάλει τέλος στο ενδεχόμενο που υπήρχε όλες τις τελευταίες μέρες σύμφωνα με το οποίο η ΚΑΕ Άρης όδευε προς λύση διοίκησης Πρωτοδικείου με οδηγό την ομάδα του Τάκη Γεωργούλη.

Στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας ήταν να υπάρξει σχετικό ραντεβού μεταξύ των πρώην προέδρου και εκ των μετόχων της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη, με τον εκ των βασικών χρηματοδοτών της προσπάθειας της τελευταίας διετίας της ΚΑΕ Άρης, Τάκη Γεωργούλη.

Κάτι όμως που δεν έγινε παρά το γεγονός ότι η πλευρά Γεωργούλη και ο επικεφαλής της ανέμενε το σχετικό τηλεφώνημα του Τζεβελέκη που αντί αυτού είχε επικοινωνία με μετόχους της ΚΑΕ Άρης από τους οποίους όπως είναι γνωστό είχε οριστεί για να κάνει τις σχετικές επαφές με την πλευρά για Γεωργούλη για την διοίκηση Πρωτοδικείου.

Στην επαφή του Τζεβελέκη με τους μετόχους της ΚΑΕ Άρης ο πρώην πρόεδρός της και εκ των μετόχων της σύμφωνα με πληροφορίες τους ανακοίνωσε την απόφασή του περί επιστροφής του στα κοινά της ΚΑΕ Άρης και ουσιαστικά στο ΔΣ. αυτής με τον νυν πρόεδρό της, Γιάννη Δαμιανίδη, να παραμένει στην θέση του.

Κάτι που σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες είχε κάνει γνωστό ο Τζεβελέκης και στον προπονητή του Άρη, Βαγγέλη Αλεξανδρή, πριν από την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το παιχνίδι της επομένης (29/11) με τους Γκαστέρα Φλέιμς στο Γκρόνιγκεν της Ολλανδίας.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει από εδώ και στο εξής ο Τάκης Γεωργούλης και αν θα συνεχίσει να συνεισφέρει οικονομικά στα κοινά της ΚΑΕ Άρης ή αν θα αποφασίσει να αποχωρήσει.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Παρασκευή (25/11) στην παρουσίαση της φετινής ομάδας του Άρη και αφού ο Γεωργούλης είχε δώσει την φανέλα με το Νο10 στον νεαρό Αλέξανδρο Βασιλειάδη φανερά συγκινημένος είχε τονίσει πως: "Τα όποια προβλήματα να λυθούν το συντομότερο δυνατό και να γίνουμε η παλιά ομάδα που ήμασταν".

Ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η αποχώρησή του με τα πάντα να ξεκαθαρίζουνε μέσα στις επόμενες μέρες, χωρίς να είναι ο μόνος στην περίπτωση αυτή, όπως και το αν πράγματι ο Τζεβελέκης θα επιστρέψει στο δ.σ. της ΚΑΕ Άρης.

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών ο πρώην πρόεδρός της ΚΑΕ Άρης και εκ των μετόχων της είχε συμβάλει τα μέγιστα ώστε να διευθετηθεί η καταβολή της προκαταβολής του ανοίγματος προς την Εφορία με σκοπό το υπόλοιπο ποσό να ρυθμιστεί σε δόσεις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ