ΠΑΟΚ

Ψωμιάδης: "Μετάνιωσα"

Ψωμιάδης: "Μετάνιωσα"
Ψωμιάδης-Πρέλεβιτς

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Διονύσης Ψωμιάδης, δήλωσε μετανιωμένος που ασχολήθηκε με τα κοινά της ομάδας

Στην αρχή αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι και τη νίκη της Τρίτης επί της Ούνιξ Καζάν για το ULEB Cup λέγοντας: " Δεν πήραν τα μυαλά μας αέρα. Μακάρι να συνεχιστούν οι καλές με εμφανίσεις. Μία καλή ομάδα δεν γίνεται μεγάλη μετά από μια νίκη. Από τη μία μέρα στην άλλη δεν μπορούμε να κάνουμε μεγάλη ομάδα", ενώ για το τσάρτερ που θα ναυλώσει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Τρίτης στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα είπε: " Υπάρχει ζήτηση από τους φιλάθλους και για αυτό βάλαμε τσάρτερ για το Βελιγράδι".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο διοικητικό κομμάτι τονίζοντας: " Αν ήξερα πως θα υπήρχαν αυτά τα προβλήματα που συνάντησα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, δε θα έμπαινα ποτέ. Φανταστείτε το πολλά προβλήματα υπάρχουν στην ΠΑΕ. Είναι μία ριψοκίνδυνη κίνηση αυτή των "11" και ευτυχώς για μένα που δεν είμαι σε αυτή την ομάδα, γιατί δε θα ήθελα να αναμειχθώ με τέτοια θέματα, που κανείς δεν ξέρει την αλήθεια. Οι δικές μου φιλοδοξίες έχουν να κάνουν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο".

" Μπλέχτηκα με τον ΠΑΟΚ γιατί είμαι ΠΑΟΚτσής και ήθελα να βοηθήσω σε μία δύσκολη στιγμή. Μετάνιωσα που ασχολήθηκα! Υπάρχουν δημοσιογράφοι που δεν έχουν ήθος και σεβασμός στον πελάτη. Κανείς δε μιλάει για τη λεκτική βία των δημοσιογράφων.

Μου λένε ότι μπήκα για τις εκλογές! Αυτοί οι ηλίθιοι λέγανε πως θα φύγω από τον ΠΑΟΚ στις 16/11. Εγώ όμως θα τη βγάλω τη χρονιά. Είναι και θέμα εγωισμού".

Τέλος ο κ. Ψωμιάδης αναφέρθηκε στους μάναζτερ λέγοντας ότι: " Οι μάνατζερ παίζουν το σημαντικότερο ρόλο στο μπάσκετ, γιατί έχουν καλές σχέσεις με τους προπονητές και τους δημοσιογράφους. Για αυτό βλέπουμε και κάποια περίεργα αποτελέσματα".







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ