ΑΡΗΣ

Ράιτ: "Δεν θα το αφήσουμε να μας επηρεάσει"

Ράιτ: "Δεν θα το αφήσουμε να μας επηρεάσει"
Μάσεϊ

Το απόγευμα ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το ντέρμπι της Μεγάλης Τετάρτης εναντίον του ΠΑΟΚ

Ο διεθνής Φιλανδός σέντερ του Άρη δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις του στον αχίλλειο που του είχαν στερήσει την συμμετοχή στο παιχνίδι της Κυριακής με το Αιγάλεω. Το πιο πιθανό είναι ο Μότολα να βρίσκεται στην αποστολή και αναλόγως θα αγωνιστεί ή όχι.
Το παρών στην προπόνηση θα δώσουν κανονικά τόσο ο Τζερεμάια Μάσεϊ όσο και ο Μπρέισι Ράιτ δείχνοντας να έχουν ξεπεράσει την δυσάρεστη έκπληξη που τους περίμενε χθες το βράδυ μετά το τέλος της προπόνησης. Της επίθεσης που δέχθηκαν από αγνώστους στο τζιπ που οδηγούσε ο πρώτος.

" Φύγαμε από την προπόνηση και μετά από λίγο δεχθήκαμε την επίθεση. Είναι ένα τραγικό γεγονός. Ήμασταν προετοιμασμένοι ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, δεν πειράζει όμως. Ήταν περίπου 6-7 άτομα, αλλά αυτό που ήθελαν μάλλον δεν το πέτυχαν. Δεν φοβήθηκα για την ζωή μου. Δεν τους είδα γιατί φορούσαν κράνη. Είμαι χαρούμενος που είμαι καλά, αυτό είναι που μετράει <_.EM>", ήταν οι δηλώσεις του Μάσεϊ κατά την έξοδό του χθες το βράδυ κατά την έξοδό του από το αστυνομικό τμήμα.

Όσο για τον Ράιτ; Ο έτερος Αμερικανός του Άρη δήλωσε: " Είχαμε σταματήσει σε κόκκινο φανάρι και κάποιοι τύποι μας επιτέθηκαν με σπρέι. Πεταχτήκαμε έξω και τότε πέταξαν πέτρα στα τζάμια του αυτοκινήτου και μέσα ένα πυρσό. Δεν νομίζω ότι είχαν σκοπό να μας τραυματίσουν ή να μας σκοτώσουν αλλά να μας τρομάξουν και να κάνουν ζημιά στο αυτοκίνητο. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις αλλά νομίζω ότι αυτό ήθελαν να κάνουν. Τέτοια γεγονότα μπορεί να σε επηρεάσουν αλλά εμείς δεν θα το αφήσουμε να συμβεί".

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, που βρέθηκε κοντά στους παίκτες του Άρη στο Αστυνομικό Τμήμα επισήμανε: " Δυστυχώς γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω. Υποβιβάζεται μία προσπάθεια του αθλητικού κινήματος της Θεσσαλονίκης να καταξιωθεί στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Αυτή η άνανδρη επίθεση, με πέτρες, λοστούς και πυρσούς πραγματικά δυσφημεί την πόλη μας. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα παιχνίδι. Αυτή η επίθεση αποτελεί δυσφήμιση για την πόλη και την χώρα, θα γίνει γνωστή στο εξωτερικό μιας και πρόκειται για παίκτες που αγωνίστηκαν στο ΝΒΑ".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ