ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ράιτ: "Έκανα αρκετά λάθη στην πρώτη μου σεζόν στην EuroLeague, σπουδαίο που επέστρεψε ο Βεζένκοβ"

Ράιτ: "Έκανα αρκετά λάθη στην πρώτη μου σεζόν στην EuroLeague, σπουδαίο που επέστρεψε ο Βεζένκοβ"
INTIME SPORTS

Ο Μόουζες Ράιτ έκανε αυτοκριτική για την πρώτη του σεζόν στην EuroLeague με τον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε σπουδαία την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ στους Πειραιώτες.

Ο Μόουζες Ράιτ επέστρεψε αποφασισμένος για να βελτιωθεί στη δεύτερη σεζόν του στην EuroLeague με τον Ολυμπιακό, όπως εξήγησε στις δηλώσεις του μετά από το παιχνίδι των ερυθρόλευκων κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια για το διεθνές τουρνουά προετοιμασίας στην Κρήτη.

Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε ότι θα είναι πολύ χαρούμενος όταν επιστρέψουν οι Νίκολα Μιλουτίνοβ και Μουστάφα Φαλ, ενώ έκανε την αυτοκριτική του για την πρώτη του σεζόν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μόουζες Ράιτ:

Για το αν μαθαίνει ελληνικά: "Όχι δεν μαθαίνω (σ.σ. γέλια). Είναι πολύ δύσκολα. Με μαθαίνουν συμπαίκτες και φίλοι που έχω στην πόλη".

Για τις προσδοκίες του φέτος και τη δουλειά ενόψει της νέας σεζόν: "Δουλεύω διαρκώς, έχω πολλή ενέργεια. Ο Μουσταφά (σ.σ. Φαλ) θα επιστρέψει και ελπίζω να γυρίσει στο 100% για να είμαστε μαζί εκεί (σ.σ. στη θέση) και να έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε μαζί. Ελπίζω να επιστρέψει και ο Νίκολα και να έχουμε όλοι μαζί αυτή την ευκαιρία για να εξελιχθούμε και να φτάσουμε όπως θέλουμε μέχρι το Super Cup και να το κατακτήσουμε".

Για το πώς κυλάει η προετοιμασία: "Δουλεύουμε με πολύ ένταση και χτίζουμε τη χημεία που θέλουμε να έχουμε μέσα στη σεζόν".

Για το τι θέλει να αλλάξει φέτος σε σύγκριση με την πρώτη του σεζόν στην EuroLeague: "Έκανα λάθη στα παιχνίδια στην πρώτη μου σεζόν στην EuroLeague. Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω. Πρέπει να βελτιώνομαι και να κοιτάξω να είμαι πολύ καλύτερος σε αυτή τη δεύτερη σεζόν".

Για τη μεταγραφή του Σάσα Βεζένκοβ και την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: "Για τον Σάσα θα σας πω ότι έχω φίλους στις ΗΠΑ που έβλεπαν δικά του VIDEO στο YouTube για όσα έκανε εδώ. Φυσικά είναι σπουδαίος παίκτης, ήταν ο MVP της EuroLeague και θα ταιριάξει απόλυτα. Είναι σπουδαίο που επέστρεψε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ