ΑΡΗΣ

Ράιτ: "Να μείνουμε ενωμένοι"

Ράιτ: "Να μείνουμε ενωμένοι"
Ράιτ

Τη νίκη που θα διατηρήσει ψηλά τον Άρη στη βαθμολογία, ζήτησε ο Μπρέισι Ράιτ, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Ο Αμερικανός αρχικά ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι "κίτρινοι", στο παιχνίδι του Κυπέλλου: " Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και γενικότερα παίξαμε με καθαρό μυαλό και καρδιά για τα πρώτα 34΄ όπου είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Μετά όμως κάναμε κάποια λάθη, δεν είχαμε την συγκέντρωση που έπρεπε και χάσαμε το προβάδισμα που είχαμε χτίσει. Και πάλι όμως προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το εις βάρος μας σκορ αλλά δυστυχώς χάσαμε την πρόκριση μας στον τελικό στην τελευταία φάση".

Στη συνέχεια, ο άσος του Άρη, αναφέρθηκε και τόσο στις απουσίες όσο και στην αλλαγή προπονητή του Ολυμπιακού, τα οποία δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί η ομάδα του: " Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις απουσίες του Ολυμπιακού ούτε το γεγονός ότι πρόσφατα άλλαξε προπονητή. Ήταν κάτι που δεν το κάναμε και αντίθετα κάναμε λάθη. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα περισσότερο από όσο θα έπρεπε και δεν κάναμε στο τέλος αυτά που κάναμε στην αρχή. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Έπρεπε να παίξουμε και στο δεύτερο όπως και στο πρώτο και κυρίως στα τελευταία λεπτά κάτι που δεν καταφέραμε να το πετύχουμε κι αυτό είναι το κακό".

Αναφερόμενος στο παιχνίδι της Κυριακής, για το Πρωτάθλημα, τόνισε: " Τώρα το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα και πρώτα από όλα στο παιχνίδι της Κυριακής και πάλι με τον Ολυμπιακό στην έδρα του. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε και θα κάνουμε το παν για να διατηρηθούμε σε υψηλό επίπεδο βαθμολογικά".

Τέλος, τοποθετήθηκε γενικά για το μέλλον του Άρη, τη φετινή περίοδο: " Για κάθε παίκτη πάντα είναι δύσκολο όταν χάνει ένα τέτοιο παιχνίδι. Εμείς θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Να δούμε τα λάθη μας και να το ξεχάσουμε μια και καλή".

Τελευταία στιγμή για Τέρι
Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο "στρατόπεδο" του Άρη δύο μέρες πριν τον δεύτερο συνεχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό αυτήν την φορά για το ελληνικό πρωτάθλημα μετά τον νοκ άουτ ημιτελικό της περασμένης Τετάρτης για το Κύπελλο Ελλάδος. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε μία προπόνηση το απόγευμα στην οποία μετείχαν όλοι οι παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ.

Όσο για τον Ρεϊσόν Τέρι ευχάριστα είναι τα νέα που αφορούν τον Αμερικανό φόργουορντ, μια και στην σημερινή επανεξέταση του από τον γιατρό της ομάδας, Μίλτο Θεοδώρου, διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση του έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση και από σήμερα άρχισε να προπονείται σε χαλαρούς ρυθμούς. Η συμμετοχή του ωστόσο στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό εξακολουθεί να παραμένει ερωτηματικό και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Οι "κίτρινοι" θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους κάνοντας αύριο το μεσημέρι μια τελευταία προπόνηση στο Αλεξάνδρειο και στις 17:30 θα αναχωρήσουν αεροπορικώς από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως στην διάρκεια της χθεσινής μέρας η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης φέρεται να προχώρησε σε παράσταση προς την ΚΕΔ για τον διαιτητή Μουζάκη για το λόγο ότι τον θεωρεί υπεύθυνο για την ήττα στον νοκ άουτ ημιτελικό της Τετάρτης για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι ο Μουζάκης είναι ένας από τους τρεις διαιτητές του παιχνιδιού της Κυριακής και πάλι στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό την φορά αυτή για το πρωτάθλημα.

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Φενέρ
Σε κυκλοφορία τέθηκαν την Κυριακή, τα εισιτήρια για τον πρώτο και ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνα του Άρη στο Top-16, εναντίον της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, στο "Αλεξάνδρειο".

Η διοίκηση της ΚΑΕ, εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα: " Στόχος των "κίτρινων" δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη και όλοι εσείς που έχετε στηρίξει την ομάδα μας τόσο στις καλές, όσο κυρίως στις δύσκολες στιγμές, πρέπει να την βοηθήσετε να συνεχίσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα".

Οι τιμές των εισιτηρίων
Θύρα 1: 20 ευρώ
Θύρα 2-3: 25 ευρώ
Θύρα 4: 20 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ
Θύρα 7-8-9-10: 20 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών".

"Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους καθημερινά από τα γραφεία του Άρη (τηλ. 2310 265-600) από τις 09:00 μέχρι και τις 18:00, τον Α.Σ. Άρη(Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), τους Συνδέσμους Φίλων Άρη (SUPER 3, Ιερολοχίτες και Κιτρινόμαυροι Ευόσμου), αλλά και από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα

".




























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ