ΑΡΗΣ

Ραντεβού με Ντικούδη

Ραντεβού με Ντικούδη
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αύριο (10/07) θα γίνει το ραντεβού μεταξύ του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, και του Δήμου Ντικούδη για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν.

Το προγραμματισμένο για αυτήν την εβδομάδα ραντεβού του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Δήμο Ντικούδη θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αύριο.

Σκοπός αυτού θα είναι η επίτευξη της συμφωνίας με τον έμπειρο διεθνή φόργουορντ στα χρήματα που έχει λαμβάνειν από την αγωνιστική περίοδο 2009-2010.

Το ποσό που οφείλεται στον Ντικούδη ανέρχεται περίπου στις 125.000 ευρώ με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης να αναμένεται να του προτείνει «κούρεμα» όπως και σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις μέχρι τώρα.

Ο Ντικούδης είναι διατεθειμένος να μπει σε αυτήν την λογική και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είναι θετικό σε ένα «κούρεμα» που θα ανέρχεται μέχρι το 30% όπως συνέβη προ ημερών με τον Νίκο Χατζηβρέττα.

Υπενθυμίζεται πως ο Ντικούδης δεν έχει κινηθεί νομικά με την κατάθεση προσφυγής για να διασφαλίσει τα χρήματά του, αλλά προχώρησε σε διαταγή πληρωμής συναλλαγματικής που είχε στα χέρια του χωρίς να διεκδικήσει ούτε ευρώ από το συμβόλαιο από της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2010-2011.

Εν τω μεταξύ η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης από την Παρασκευή και μετά δεν έχει αδιαφορήσει στην αντιπρόταση του Κώστα Χαραλαμπίδη για το θέμα του δικού του διακανονισμού και δείχνει να έχει ετοιμάσει την νέα της πρόταση για να έρθει σε συμφωνία μαζί του.

Όσο για την διαμόρφωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν δείχνει σε καμία περίπτωση όπως και με το ποιος θα είναι ο βοηθός του και διάδοχος του Σωτήρη Μανωλόπουλου. Το νέο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Νίκου Λινοξυλάκη που είχανε συνεργαστεί στο Μαρούσι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ