ΑΡΗΣ

Ραντεβού την Κυριακή

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Μάρσαλ 51;

Η νίκη χθες το απόγευμα (20/12) επί της ΑΕΛ επέτρεψε σε όλους να κάνουν Καλά Χριστούγεννα

Παράλληλα η χθεσινή νίκη επέτρεψε στον Αντρέα Ματσόν και τους παίκτες του να μετρούν στο τέλος του 2008 μετά την 11η αγωνιστική ρεκόρ 9-2 και να απολαμβάνουν την μοναξιά της 3ης θέσης της κανονικής περιόδου. Η διακοπή εξάλλου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι τις 3 Ιανουαρίου του 2008 με τον Πανιώνιο στην Vodafone Sports Hall του Αλεξανδρείου επέτρεψε στον Ιταλό τεχνικό του Άρη να δώσει ρεπό μέχρι την επόμενη Κυριακή (28/12).
Μία εβδομάδα δηλαδή που είχε σαν συνέπεια οι περισσότεροι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να πάρουν τον δρόμο για τα σπίτια τους. Μία διακοπή που θα δώσει την δυνατότητα σε όλους να γεμίσουν τις μπαταρίες τους εν όψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου σε πρωτάθλημα και Eurocup.

Τον παράγοντα κούραση εξάλλου επικαλέστηκαν στις δηλώσεις του εκτός από τον Αντρέα Ματσόν και οι παίκτες του Άρη για την χθεσινή τους εμφάνιση στην Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ. " Κερδίσαμε δύσκολα αλλά αυτό συνέβη λόγω κούρασης και όχι λόγω διάθεσης με αποτέλεσμα να μην μπορέσαμε να φθάσουμε πιο εύκολα στην νίκη. Σημασία έχει όμως ότι τα καταφέραμε και συνεχίζουμε παίρνοντας τις κατάλληλες αποφάσεις στα κρίσιμα σημεία", σχολίασε ο Σον Μάρσαλ.

Στο ίδιο μήκος και ο Σπένσερ Νέλσον που πρόσθεσε ότι: Αυτό που θέλαμε ήταν να πάρουμε την νίκη εν όψει Χριστουγέννων αλλά και για το λόγο ότι ήταν το τελευταίο παιχνίδι του 2008. Το πετύχαμε και αυτό κρατάμε εν όψει της συνέχειας ενώ στο ρεπό που έχουμε μπροστά μας θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε ώστε να επιστρέψουμε πιο δυνατοί εν όψει της συνέχειας".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ