ΑΡΗΣ

Ραούφ: "Μπορούμε και πάλι"

Ραούφ: "Μπορούμε και πάλι"
Σιγάλας Ραούφ

"Μπορούμε να νικήσουμε και πάλι τη Μπενετόν" τόνισε ο Ραούφ. Τζεβελέκης: "Τέλειωσε το θέμα Καλαϊτζή"

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε μια προπόνηση το απόγευμα, με τους παίκτες του Αντρέα Ματσόν να χύνουν καθημερινά πολλά κιλά ιδρώτα στο παρκέ, έχοντας ως απώτερο στόχο να κάμψουν την αντίσταση της Ιταλικής ομάδας.
Χαρακτηριστικές είναι εξάλλου οι δηλώσεις του Μαχμούντ Αμπντούλ Ραούφ εν όψει της συνάντησης της Πέμπτης στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, www.arisbc.gr, που δίνει το στίγμα του για την αναμέτρηση απέναντι στη φετινή Κυπελλούχο Ιταλίας: "Ο αγώνας κόντρα στη Μπενετόν είναι πολύ σημαντικός για μας. Έχουμε χάσει στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και χρειαζόμαστε οπωσδήποτε αυτήν την φορά τη νίκη, εάν θέλουμε να προχωρήσουμε παραπέρα στη διοργάνωση.

Έχουμε μπροστά μας λίγες μέρες για να προετοιμαστούμε και θα είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή. Ξέρουμε ότι μας περιμένει δύσκολη αποστολή, αφού η Μπενετόν υπερτερεί ως σύνολο στον τομέα της εμπειρίας σε μια διοργάνωση όπως είναι η Ευρωλίγκα.

Αυτό όμως διόλου μας πτοεί αφού γνωρίζουμε ότι και πάλι μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι τους. Τους έχουμε κερδίσει ήδη μια φορά στην έδρα μας και θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε το ίδιο και την Πέμπτη"



.

Τζεβελέκης: "Έκλεισε οριστικά το θέμα με τον Καλαϊτζή"

Συνάντηση με τον Γιώργο Καλαϊτζή είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Αθανάσιος Τζεβελέκης. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα σχετικά με το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε ο 30χρονος πλέι μέικερ στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας και με αυτόν τον τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στο συγκεκριμένο θέμα.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Τζεβελέκης τόνισε: "Ολοκληρώθηκε σήμερα ο κύκλος των συζητήσεων με τον καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας, Γιώργο Καλαϊτζή, έπειτα και από την συνάντηση που είχα μαζί του. Δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και το συγκεκριμένο θέμα που αφορά τον παίκτη μας έκλεισε οριστικά".

Αύριο εν τω μεταξύ στις 13:00 πρόκειται να αφιχθεί η αποστολή της Μπενετόν Τρεβίζο στο αεροδρόμιο "Μακεδονία". Η ιταλική ομάδα θα κάνει το βράδυ μια δίωρη προπόνηση στο Αλεξάνδρειο (20:45-22:45), καθώς επίσης και μια τελευταία την Πέμπτη (12:30-13:30).

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο χρονικής διάρκειας πέντε ετών υπέγραψε χθες ο νεαρός καλαθοσφαιριστής Σίμος Ιωακειμίδης με τον Άρη ενώ σήμερα ήταν η σειρά του Αντώνη Κυργιώτη.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ