ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ

Ράπτορς, NBA: Κοντά σε νέα πενταετή συμφωνία 175 εκατομμυρίων με τον Κουίκλι, που θέλει να παραμείνει στο Τορόντο

Toronto Raptors guard Immanuel Quickley (5) brings the ball up the court during the second half of an NBA basketball game against the Orlando Magic, Sunday, March 17, 2024, in Orlando, Fla. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack)
Toronto Raptors guard Immanuel Quickley AP

Ο Ιμάνουελ Κουίκλι (25 χρόνων, 1.94 μέτρα) θέλει να παραμείνει στους Τορόντο Ράπτορς μετά το καλοκαίρι και η νέα ομάδα του Σάσα Βεζένκοβ είναι έτοιμος να του προσφέρει νέο πενταετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 175 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Ιμάνουελ Κουίκλι (25 χρόνων, 1.94 μέτρα) αποτελούσε την απόλυτη προτεραιότητα για τους Τορόντο Ράπτορς, με τις δύο πλευρές να επιθυμούν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και μετά το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια, ο νεαρός γκαρντ θέλει να δώσει συνέχεια στην παρουσία του υπό τις οδηγίες του Ντάρκο Ραγιάκοβιτς και να βρεθεί στο ίδιο παρκέ με τον Σάσα Βεζένκοβ, με τον οργανισμό από τον Καναδά να ετοιμάζει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με συνολικές απολαβές 175 εκατομμυρίων δολαρίων για τον Κουίκλι.

Ο 25χρονος γκαρντ αποκτήθηκε τον χειμώνα και στους 38 αγώνες που φόρεσε την φανέλα των Ράπτορς είχε 18.6 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 6.8 ασίστ μέσο όρο με 39.5% στα τρίποντα σε 33 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ ΒΕΖΕΝΚΟΒ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ