NBA

Ξεκαθαρίζει για Βεζένκοβ και Τορόντο: Μέχρι την Τρίτη κρίνεται το μέλλον του στους Ράπτορς

Ξεκαθαρίζει για Βεζένκοβ και Τορόντο: Μέχρι την Τρίτη κρίνεται το μέλλον του στους Ράπτορς
24 MEDIA CREATIVE TEAM - KONSTANTINOS BADOUNAS

Μέχρι την Τρίτη το πρωί θα ξεκαθαρίσει το θέμα Βεζένκοβ στους Ράπτος. Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την παραμονή του στο Τορόντο.

Λίγες ημέρες μετά από την ανταλλαγή που τον έστειλε από το Σακραμέντο στο Τορόντο, ο Σάσα Βεζένκοβ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ αναμένεται να έχει τις επόμενες ώρες επαφή με το front office και με τους προπονητές των Ράπτορς, για να ακούσει το πλάνο τους για εκείνον, για να μάθει για ποιον ρόλο τον προορίζουν εν όψει της σεζόν 2024/25.

Τούτη τη στιγμή δεν μπορούν να γίνουν εκτιμήσεις, παρότι ήδη οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει και οι Ράπτορς εξήγησαν στον Βεζένκοβ ότι τον θέλουν.

Το δεδομένο είναι ότι ο Βεζένκοβ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Καναδούς (6.67 εκατομμύρια δολάρια) και η κατάσταση δεν βρίσκεται στα δικά του χέρια. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε περίπτωση που θέλει να αποχωρήσει, θα βρει σε τοίχο.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και μέχρι την Τρίτη τα ξημερώματα, θα υπάρχει η οριστική κατάληξη. Θα εξηγήσει δηλαδή ο Βεζένκοβ αν θέλει να παίξει στο Τορόντο ή οχι κι από εκεί και πέρα θα αποφασίσουν οι Ράπτορς.

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, οι Καναδοί είπαν στον Βεζένκοβ ότι τον υπολογίζουν, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι για τον 29χρονο φόργουορντ.

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και μία-δύο ακόμη ελίτ ομάδες της Ευρώπης παρακολουθούν τις εξελίξεις κι αν ο Σάσα αποφασίσει να γυρίσει στη EuroLeague, θα κινηθούν αμέσως για την απόκτησή του.

Τέλος, σε περίπτωση που υπάρξει αποδέσμευση του Βεζένκοβ, θα χρειαστεί να περάσουν 48 ώρες ώστε το όνομά του να "καθαρίσει" στο NBA και στη συνέχεια να υπογράψει στην επόμενη ομάδα της καριέρας του.

TAGS NBA EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ