ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ράσκοβιτς: "Καμία πρόταση από τον Ολυμπιακό για Χόλντεν!"

Ράσκοβιτς: "Καμία πρόταση από τον Ολυμπιακό για Χόλντεν!"
Χόλντεν INTIME SPORTS

Ο Αλεξάντερ Ράσκοβιτς ισχυρίζεται στο SPORT 24 ότι δεν υπάρχει πρόταση του Ολυμπιακού στον Χόλντεν!

Για άλλο λόγο (Βελίτσκοβιτς) το SPORT 24 "ενόχλησε" τον Αλεξάντερ Ράσκοβιτς και άλλο ζήτημα προέκυψε στα καλά καθούμενα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του εκπροσώπου του Τζέι Αρ Χόλντεν, "ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει επίσημη προσφορά στον Χόλντεν", αξιώνοντας από κάθε ενδιαφερόμενο για τον πελάτη του… 5,4 εκατ. ευρώ για δυο χρόνια!


Για μια στιγμή. Ολοι, όσοι παρακολουθούν τα ρεπορτάζ των ομάδων, γνώριζαν ότι οι Ερυθρόλευκοι προσφέρουν 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως για να αποκτήσουν τον Αμερικανό με ρωσική υπηκοότητα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. " Αυτό δεν ισχύει! Δεν έχω καμία πρόταση του Ολυμπιακού στα χέρια μου. Δεν ξέρω πώς δημιουργήθηκε αυτή η αντίληψη, αλλά δεν ευσταθεί", δήλωσε στο SPORT 24 ο Ράσκοβιτς, ο οποίος έκλεισε ένα από τα μεγαλύτερα εφετινά deal, τη μετακίνηση του καλύτερου νέου παίκτη της Ευρωλίγκας Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς από την Παρτιζάν Βελιγραδίου στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο γνωστός ατζέντης δεν αρκέστηκε σε αυτή την (ομολογουμένως αναπάντεχη) διάψευση, αλλά κοστολόγησε δημοσίως τον παίκτη που εκπροσωπεί. Κατονόμασε, μάλιστα, τις ομάδες που έχουν την οικονομική ευρωστία, ώστε να "κτυπήσουν" την πόρτα του 33χρονου Χόλντεν λέγοντας χαρακτηριστικά: " Ενημερώνω τον Ολυμπιακό, την ΤΣΣΚΑ, τη Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα και την Τάου ότι ο Χόλντεν θέλει 5,4 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο. Όπως έχω ξαναδηλώσει, οι μεγάλοι παίκτες δεν πρόκειται να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, αλλά πρέπει να αμειφθούν σύμφωνα με την αγωνιστική αξία τους", υποστήριξε ο μάνατζερ του Χόλντεν ανάβοντας φωτιές!

Και τι μέλλει γενέσθαι; " Δεν ξέρω τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή οι μόνες προτάσεις που έχω στα χέρια μου είναι από τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Εάν έλθουν και άλλες, πολύ ευχαρίστως να τις συζητήσουμε με τους ενδιαφερόμενους συλλόγους. Ο Τζέι Αρ είναι, άλλωστε, free agent και έχει δικαίωμα να διαπραγματευθεί με οποιαδήποτε ομάδα. Θα ζυγίσει όλες τις παραμέτρους και θα πάρει την πιο συμφέρουσα απόφαση για τον ίδιο και την οικογένειά του", κατέληξε ο Αλεξάντερ Ράσκοβιτς.






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ