ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ερτέλ και Τόμπκινς επέστρεψαν στις προπονήσεις

Ο Τομά Ερτέλ μπήκα ξανά στις προπονήσεις της Ρεάλ eurokinissi

Έριξε την τελευταία γουλιά νερού στο κρασί του ο Πάμπλο Λάσο, με αποτέλεσμα οι Τομά Ερτέλ και Τρέι Τόμπκινς να επανενταχθούν στις προπονήσεις της Ρεάλ.

Οι μάχες με τη Μακάμπι στη Μαδρίτη πλησιάζουν και στη Ρεάλ δεν σκοπεύουν να διακινδυνεύσουν οτιδήποτε. Ακόμη κι εσωτερικά ζητήματα είναι δυνατόν να ξεπεραστούν για χάρη μιας πολύτιμης πρόκρισης στο Final Four της EuroLeague που είναι δυνατόν να αντιστρέψει το κλίμα.

Σε άλλη περίπτωση ο Τομά Ερτέλ (33, 1.89) και ο Τρέι Τόμπκινς (31, 2.08) δεν θα λάμβαναν συγχωροχάρτι για την εξωγηπεδική συμπεριφορά τους. Τη Δευτέρα (18/4) τόσο ο Γάλλος πόιντ γκαρντ όσο και Αμερικάνος πάουερ φόργουορντ, αν και είχαν τεθεί εκτός ομάδας, προπονήθηκαν ξανά με τους συμπαίκτες τους και λογικά θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι της Τετάρτης (20/4, 22:00 Novasports5 HD, LIVE από το SPORT24). Ήταν μια εξέλιξη που επαλήθευσε τις πληροφορίες του SPORT24.

Οι δύο παίκτες είχαν τιμωρηθεί εξαιτίας νυχτοπερπατημάτων μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Αντίστοιχα είχε επιβληθεί πρόστιμο σε Γιαμπουσέλε και Πουαριέ. “Η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα, η απόφαση είναι δική μου και οριστική“, έλεγε ο Λάσο. Μέχρι να κάνει στροφή 180 μοιρών, επισημαίνοντας εκ των υστέρων και μετά τη νίκη επί της Μπρεογκάν πως “δεν ήταν ποτέ εκτός ομάδας. Έκαναν ειδικό πρόγραμμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ