ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Έτοιμη να κάνει δικό της τον Φελίζ της Μπανταλόνα πληρώνοντας το buy out, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα

Ο Άντρες Φελίζ
Ο Άντρες Φελίζ FIBA.BASKETBALL

Η Ρεάλ συνεχίζει να κάνει τον προγραμματισμό της για την νέα σεζόν και σύμφωνα με δημοσίευμα του "Encestando" ετοιμάζεται να καλύψει το buy out του Άντρες Φελίζ (27 χρονών, 1.88 μέτρα) της Μπανταλόνα.

Η Ρεάλ ετοιμάζεται για τους τελικούς της Liga Endesa, όπου θα αντιμετωπίσει την Μούρθια. Την ίδια στιγμή όμως εξακολουθεί να κοιτάζει την επόμενη σεζόν, με την ισπανική ιστοσελίδα "encestando" να την συνδέει με τον Άντρες Φελίζ (27 χρονών, 1.88 μέτρα).

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Ρεάλ ετοιμάζεται να πληρώσει το buy out του Δομινικανού στην Μπανταλόνα - ύψους 500.000 ευρώ - και να τον κάνει δικό της, προκειμένου να προσθέσει ταχύτητα και δημιουργία στην περιφέρειά της. Μία περιφέρεια που με βάση ένα προ ημερών δημοσίευμα του "basketnews" θα περιλαμβάνει και τον Εξέβιερ Ράταν-Μέις.

Την φετινή σεζόν ο Φελίζ είχε 15 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 4.3 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα και 14.7 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, 5.1 ασίστ και 2.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής στο EuroCup.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ