NBA

Ρεάλ και Μούσα ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο, αλλά ο Βόσνιος έχει στο μυαλό του και το NBA

Ρεάλ και Μούσα ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο, αλλά ο Βόσνιος έχει στο μυαλό του και το NBA
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Τζάναν Μούσα αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι συζητάει με την Ρεάλ Μαδρίτης για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2025, προσθέτοντας ωστόσο ότι το NBA είναι κάτι που ακόμα σκέφτεται, προκαλώντας ανησυχία στους Μαδριλένους λόγω της αποχώρησης του Γκερσόν Γιαμπουσέλε.

Ο Τζάναν Μούσα θέλει να μείνει στην Ρεάλ για πολλά χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχει ακόμα στο μυαλό του η σκέψη της επιστροφής στο NBA.

Αυτό ανέφερε σε συνέντευξή του στην βοσνιακή ιστοσελίδα "klix.ba", όταν κλήθηκε να μιλήσει σχετικά με τις σκέψεις που κάνει για το μέλλον του, αποκαλύπτοντας ότι συζητάει με τους Μαδριλένους για επέκταση του συμβολαίου του - που λήγει το επόμενο καλοκαίρι - αλλά θέλει να έχει όλες τις επιλογές του ανοιχτές, χτυπώντας νέα... καμπανάκια στην "Βασίλισσα", που έχασε ήδη τον Γκερσόν Γιαμπουσέλε.

"Είχα υπογράψει συμβόλαιο 2+1 χρόνων. Η Ρεάλ είχε την επιλογή να λύσει το συμβόλαιό μου ή να με κρατήσει και επέλεξε να με κρατήσει. Πλέον ξεκίνησαν οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχω άλλα πλάνα" ανέφερε αρχικά ο φόργουορντ της Ρεάλ, για να προσθέσει:

"Φυσικά και υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψω στο NBA, αλλά δεν θα ήθελα να το συζητήσω. Είμαι χαρούμενος στην Ρεάλ και ελπίζω ότι αν υπάρξει μία καλή προσφορά θα μείνω στην ομάδα για χρόνια".

TAGS NBA ΗΠΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ