ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Η Marca υποστηρίζει πως "ο Πάμπλο Λάσο είναι στα σκοινιά"

Ο Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης EUROKINISSI SPORTS

Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια, ο Πάμπλο Λάσο φέρεται να είναι σε δύσκολη θέση σε ό,τι αφορά τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Τι επισημαίνει το δημοσίευμα της Marca.

Στο πρώτο μισό της σεζόν, η Ρεάλ Μαδρίτης επέδειξε αξιοζήλευτη σταθερότητα. Βρισκόταν από νωρίς στην κορυφή της Liga Endesa και διατηρούνταν στις πρώτες θέσεις της EuroLeague. Πλέον όμως, εδώ κι ενάμιση μήνα παρουσιάζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί καθίζηση.

Η εντός έδρας ήττα από την Μπασκόνια το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαρτίου ήταν η τέταρτη διαδοχική στο WiZink Center για τη Liga Endesa, αλλά κι η έκτη στα εννέα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την ξεκάθαρη υπεροχή της Μπαρτσελόνα στα clasico της φετινής αγωνιστικής περιόδου έχουν φέρει τον Πάμπλο Λάσο σε δύσκολη θέση, για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια. Τούτο υποστηρίζει τουλάχιστον η Marca με δημοσίευμα τη Δευτέρα 7 Μαρτίου, εξηγώντας πως εντός της "Βασίλισσας" υπάρχουν αρκετές φωνές που του ασκούν κριτική για την πορεία και τα αποτελέσματα της ομάδας.

Από την άλλη βέβαια, επισημαίνεται πως ο πλέον αρμόδιος κριτής, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, τάσσεται διαρκώς υπέρ του, αναγνωρίζοντας την σπουδαία προσφορά στον σύλλογο και την αξία του έργου που έχει παράξει από το καλοκαίρι του 2011, οπότε κάθισε για πρώτη φορά στον ισπανικό πάγκο.

Όπως και να έχει, είναι άξιο καταγραφής το γεγονός πως στην Ισπανία τίθεται θέμα αμφισβήτησης του Πάμπλο Λάσο για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν το 2013/14) την τελευταία δεκαετία.

Όλα αυτά για έναν προπονητή που επανέφερε τη Ρεάλ Μαδρίτης στον αφρό της EuroLeague μετά από αρκετά χρόνια ανυπαρξίας (sic) και, εν τέλει, την κορυφή της Ευρώπης δύο φορές (2015 & 2018).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ