ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Φελίζ

Ο Άντρες Φελίζ
Ο Άντρες Φελίζ FIBA.BASKETBALL

Παίκτης της Ρεάλ είναι και επίσημα πλέον ο Αντρές Φελίζ (27 χρονών, 1.88 μέτρα), με τους Μαδριλένους να ανακοινώνουν ότι κάλυψαν το buy out του συμβολαίου του με την Μπανταλόνα και τον έκαναν δικό τους.

Ο Αντρές Φελίζ (27 χρονών, 1.88 μέτρα) θα φοράει την φανέλα της Ρεάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Την είδηση έκαναν γνωστή με ανακοίνωσή τους οι Μαδριλένοι, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που έκαναν λόγο για συμφωνία.

Ο Δομινικανός γκαρντ - ο οποίος απόψε (3/7) θα τεθεί αντιμέτωπος με την Εθνική μας ομάδα στο Προολμπιακό του ΣΕΦ - είχε συμβόλαιο με την Μπανταλόνα, με τους Μαδριλένους να ανακοινώνουν ότι κάλυψαν το buy out του και τον έκαναν δικό τους.

Την σεζόν 2023/24 ο Φελίζ είχε 15 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 4.3 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα και 14.7 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, 5.1 ασίστ και 2.1 κλεψίματα μέσο όρο με 45.6% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής στο EuroCup.

Ο Δομινικανός γκαρντ είναι το πρώτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ, η οποία προς το παρόν έχει ανακοινώσει μόνο την ανανέωση του συμβολαίου του Μάριο Χεζόνια.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ