EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Καμπάσο δεν παίζει με την Μπασκόνια, η EuroLeague απέρριψε την έφεση των Ισπανών

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Καμπάσο δεν παίζει με την Μπασκόνια, η EuroLeague απέρριψε την έφεση των Ισπανών
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Η EuroLeague Basketball επικύρωσε την αρχική απόφαση για τον Φακούντο Καμπάσο αναφορικά με τη συμπεριφορά του στο ματς με την Μπάγερν και έτσι ο γκαρντ της Ρεάλ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Μπασκόνια (15/10, 21:30) για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Χωρίς τον Φακούντο Καμπάσο θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι με την Μπασκόνια (15/10, 21:30) για την 3η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι διοργανωτές απέρριψαν την έφεση των "μπλάνκος" και επικύρωσαν την αρχική απόφαση για τη συμπεριφορά και το ξέσπασμά του στο παιχνίδι με την Μπάγερν, μια απόφαση που είχε ανασταλεί και έτσι ο Αργεντινός γκαρντ αγωνίστηκε στο ματς με την Παρτίζαν.

Η ανακοίνωση της EuroLeague Basketball:

"Ο Εφέτης Δικαστής εξέδωσε την απόφασή του μετά την προσφυγή που ασκήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Φακούντο Καμπάσο σχετικά με την κύρωση που επιβλήθηκε στον Φακούντο Καμπάσο για ενέργειες που αποτελούν έλλειψη σεβασμού προς τους διαιτητές κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον της Μπάγερν.

Ο Εφέτης Δικαστής έχει επικυρώσει την αρχική κύρωση, ως εκ τούτου Φακούντο Καμπάσο δεν μπορέσει να συμμετάσχει στην 3η αγωνιστική".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ