ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Πρώτος στόχος ο Τσεντί Οσμάν, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα

Cleveland Cavaliers forward Cedi Osman plays against the Indiana Pacers during the first half of an NBA basketball game, Friday, Dec. 16, 2022, in Cleveland. (AP Photo/Ron Schwane)
Cleveland Cavaliers forward Cedi Osman plays against the Indiana Pacers during the first half of an NBA basketball game, Friday, Dec. 16, 2022, in Cleveland. (AP Photo/Ron Schwane) AP PHOTO/RON SCHWANE

Ο Τσεντί Οσμάν (29 ετών, 2.01 μέτρα) αποτελεί τον κύριο στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης για να γεμίσει το κενό στις θέσεις των φόργουορντ, όπως αναφέρει το Sportando.

Το όνομα του Τσεντί Οσμάν (29 ετών, 2.01 μέτρα) έχει κυκλώσει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ακόμα αναζητά τα τελευταία κομμάτια του παζλ για να ολοκληρώσει το ρόστερ της.

Σύμφωνα με το Sportando, ο Τσους Ματέο φαίνεται να έχει υποδείξει τον Τούρκο φόργουορντ ως τον παίκτη που θα αναπληρώσει ιδανικά το κενό που άφησαν η απόσυρση του Ρούντι Φερνάντεζ και η αποχώρηση του Γκερσόν Γιαμπουσελέ για το NBA και τους Φιλαδέλφια 76ers.

Ο Οσμάν είχε αναδειχθεί σε επίπεδο EuroLeague με την φανέλα της Αναντολού Εφές, για λογαριασμό της οποίας αγωνίστηκε από το 2012 έως και 2017.

Τις επτά σεζόν που μεσολάβησαν έκτοτε, ο 29χρονος φόργουορντ είχε 476 συμμετοχές στο NBA με Καβαλίερς και Σπερς, ενώ την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 72 παιχνίδια με την ομάδα του Σαν Αντόνιο μετρώντας κατά μέσο όρο 6.8 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ σε 17:30 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ