ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιμπάκα

Ρεάλ μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιμπάκα
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Σερτζ Ιμπάκα (35 χρονών, 2.11 μέτρα) θα αγωνιστεί στην Ρεάλ την σεζόν 2024/25, με τους Μαδριλένους να ανακοινώνουν την απόκτησή του, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που έκαναν λόγο για συμφωνία.

Ο Σερτζ Ιμπάκα (35 χρονών, 2.11 μέτρα) είναι πλέον παίκτης της Ρεάλ. Την είδηση έκαναν γνωστή οι Μαδριλένοι με ανακοίνωσή τους, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για συμφωνία. Ο έμπειρος ψηλός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο βετεράνος φόργουορντ/σέντερ - ο οποίος λογίζεται ως γηγενής, αφού ανδρώθηκε μπασκετικά στην Ισπανία και έχει φορέσει και την φανέλα της εθνικής - αγωνίστηκε στην Μπάγερν, έχοντας 10.3 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1.2 κοψίματα μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στο γερμανικό πρωτάθλημα και 12.6 πόντους, 6.8 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1.3 κοψίματα μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Ο Ιμπάκα αποτελεί το 3ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ, που έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του Αντρές Φελίζ και του Εξέβιερ Ράταν-Μέις, καθώς και την παραμονή του Μάριο Χεζόνια, του Έντι Ταβάρες, του Τζάναν Μούσα και του Σέρχιο Γιουλ.

Διαβάστε ΕΔΩ το αναλυτικό πάρε - δώσε των 18 ομάδων της EuroLeague.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ