ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Μία ανάσα από τον Ιμπάκα, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα

Ρεάλ: Μία ανάσα από τον Ιμπάκα, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα
ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Σερτζ Ιμπάκα (35 χρονών, 2.08 μέτρα) είναι ο εκλεκτός της Ρεάλ για την θέση του Βενσάν Πουαριέ σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα "encestando", με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει για συμβόλαιο ενός χρόνου.

Ο Σερτζ Ιμπάκα (35 χρονών, 2.08 μέτρα) προβάρει την φανέλα της Ρεάλ. Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η ισπανική ιστοσελίδα "encestando", αποκαλύπτοντας ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει για συμβόλαιο ενός έτους.

Με βάση το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο 35χρονος ψηλός θα αποτελέσει πρακτικά τον αντικαταστάτη του Βενσάν Πουαριέ, που φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Αναντολού Εφές. Το πλεονέκτημα μάλιστα του Ιμπάκα είναι ότι στο ισπανικό πρωτάθλημα θα λογίζεται ως γηγενής, αφού είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην Ισπανία. Παράλληλα, έχει και εικόνα της Ρεάλ, αφού φόρεσε την φανέλα της για συνολικά 12 παιχνίδια (6 πρωταθλήματος και 6 της EuroLeague) την σεζόν 2011/12 για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση λόγω του lockout του NBA.

Την φετινή σεζόν ο Ιμπάκα επέστρεψε στην Ευρώπη για χάρη της Μπάγερν και είχε 10.3 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1.2 κοψίματα μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στο γερμανικό πρωτάθλημα και 12.6 πόντους, 6.8 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1.3 κοψίματα μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ